Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy sráccal de ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy sráccal de ki akar dobni ha nem viszem haza. Mot tegyek?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy sráccal azaz nagyon friss a dolog.

Ő felvitt magához anyuja ismer meg a barátai.(ez utóbbiak "rossz arcok")

Es azt várja hogy én is felvigyem magamhoz.

Mivel ezt nem akartam így azonnal megsértődött es azonnal be akarta velem fejezni.

Igy megigertem hogy másnap akkor feljohet.

De ugye nalam alszik nekem reggelente le kell lépnem de ő bőven később kezd.

Azaz az lenne hogy vagy felkeltem kora reggel hogy menjünk, vagy egyedul kellene hagynom a lakáson. Amit nem akarok, mert friss a kapcsolat.

Ha ezt elmondom neki, hogy nem bízom benne es reggel induljunk, megint helyből szakitani akarna hogy ugy járnék vele hogy azt kb feltételezem rola hogy kirabol?

Mivel már az is teljesen sértette hogy mikozben ő hazavisz engem magához én meg nem, ez végképp betenne ha hazaviszem, de így..

Plusz valszeg abbol is baj van hogy en este 8 kor elaludtam, mivel nem ismer annyira hogy tudja neha kidőlök este 8 kor ill abszolut nem így ismer. Es mivel most szakitok egy masikkal valszeg azt is hiszi, a masikkal vagyok,m mert este 8 tol nem vettem fel a telefont neki tobbszor hívott.

Hogy csináljam az egészet hogy ne legyen baja a srácnak velem?

2021. nov. 15. 06:34
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

En voltam egyedul. Nem ez a celom. Minek legyek egyedul.

Hagyom a sodrast.

Ha dobnam is őket lenne 3.

2021. nov. 15. 11:12
 32/45 A kérdező kommentje:

Mindketto normalis pasi.kicsit rosszfiuk is.

Minďenkinek joga van bqrkit dobni.

Csak epp senki nem akar senkit dobni

2021. nov. 15. 11:15
 33/45 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat
2021. nov. 15. 11:16
 34/45 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a kérdező álomvilágban él vagy kamu a sztori. Értelmes férfi kerüli az ilyen kattant nőket!
2021. nov. 15. 11:18
 35/45 anonim ***** válasza:
94%
Értelmes nő pedig kerüli a történetben említett hülye kis f@szokat.
2021. nov. 15. 11:54
 36/45 anonim ***** válasza:
74%
Sose értettem, a Maunika-sóba honnan vettek annyi selejtet, de már látom.
2021. nov. 15. 12:04
 37/45 A kérdező kommentje:
Fura hogy egyesek mikre asszociálnak. Ez őket jellemzi
2021. nov. 15. 12:10
 38/45 anonim ***** válasza:
100%

Es azt várja hogy én is felvigyem magamhoz.

Mivel ezt nem akartam így azonnal megsértődött es azonnal be akarta velem fejezni.

Igy megigertem hogy másnap akkor feljohet.

Mondjuk én ezek után bsztam volna ki, neked sem sok eszed van, hogy még ígérgetsz is.

2021. nov. 15. 12:43
 39/45 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy alapból a pasid, akivel szakítani készülsz(?), mit szól ahhoz, hogy mással is együtt vagy? Nehéz elképzelni, hogy jársz a Józsival egy ideje, aztán összejössz a Bélával és ezt mind a két pasi lazán elnézni. Aztán még írod, hogy van 3. pasi is. Belegondoltál abba, hogy ha ennek híre megy, akkor lesz egy hírneved, ami nem pozitív jellegű lesz? A pasi anyja mit szól hozzád meg a sztoridhoz vagy a te családod?
2021. nov. 15. 13:08
 40/45 A kérdező kommentje:

Nem azt irtam hogy van 3.

Az elso ideges. Nem ertem mire fel. Valszeg az egóját sérti csak. rossz volt eleve a kapcsolat es szakitas alatt is voltunk, milliot beszéltunk már.

Meg azt sem értem miert akar.

Mondtam neki most nem vagy higgadt. Mást mondasz mint korabban.

A hirnevem egyiket se erdekli. Ismernek ilyen szempontbol.

Mindketto azt mondta nekem hogy barki barmit mondhat, NEM erdekli őket. Nem az alapján néznek.

A pasi anyja kapásbol a barátnőjeként vesz.

Amugy hiába hihetetlen, értelmiségi körökröl van szo, es nem is kis emberekről. Nekik is van hírük ugyanugy. Nem kis jancsika egyik sem.

2021. nov. 15. 16:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!