Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy agresszív pasi mit tenne, ha egy nő elleni erőszak után két, 190 cm magas, kigyúrt nő várá a háza előtt, hogy "elbeszélgessenek" kicsit vele?
Mondjuk ő:
És ő:
Nekik menne verekedni? Vagy csak a gyenge nőkkel szemben mernek emberkedni, és elfutnának?
Mik ezek a femcel fantáziák? :'D
Hát ha csak beszélgetni akkor semmit, de amúgy szerintem megverné őket.
És egy bunkó nő mit tenne, ha hirtelen két 190 centis, kigyúrt verőember állna a kapuban elbeszélgetni?
Férfi vagyok. Mi oka lenne két verőembernek egy nővel? Az én kérdésem jogos, mert egy nőverő pasi reakciójáról szól.
Te amúgy hímsoviniszta vagy?
3: Például az oldalon anyázgató nőkkel lenne dolguk.
Igazad van, egy nő nem fizikálisan fog bántalmazni férfiakat, hanem lelkileg. Lásd pl Johnny Depp.
Amúgy meg azért írtam amit, mert teljesen abszurd a kérdés. Van legális útja is ennek, ahelyett, hogy felbérelnél embereket illegálisan, illegális tevékenység végzésére.
Hát ki tudja, ebben a cikkben az van hogy Oroszo-ban megtámadott egy hapsi egy fodrásznőt, de a nő fekete öves volt, jól helyben hagyta a hapsit, majd pár napig fogságban tartotta, (mármint a nő tartotta fogva a hapsit) és "eljátszadozott" vele szexuális értelemben..szóval, sose lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!