Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok,vitatkoztatok már úgy nővel, hogy az érveitekkel
sarokba szorítottátok és ő agresszívvé vált?
Nőknél ahogyan tapasztaltam ez mindig így ment... vagy az "engem már nem érdekel" (közben nem a fszt nem) kezdetű csendkezeléses, duzzogós periódus. Persze tévedést egy pofa xarért nem ismertek volna be, ahogy álláspontot sem tartanának tiszteletben a magukén kívül. Ha írnék konkrétumokat, holnap után ilyenkor is azt írnám, szóval ezt most passzolnám. 😃
2020. jún. 20. 12:13
Persze. Utána jön a kötelező duzzogás, de akkor meg nem szólok hozzájuk, ha valaki nem tud vitatkozni, nem én fogok elnézést kérni még. Akivel korrektül lehet vitázni, annál ilyen körök nincsenek, szerencsére ilyen nőismerőseim és rokonaim is akadnak.
2020. jún. 20. 12:32
Inkább ő tette ezt velem. Az sem volt kellemes, mert igaz volt, amit mondott, de attól még nem éreztem magam jól vele.
2020. jún. 20. 12:44
Ez csapdahelyzet. Én már elmondom a kapcsolat elején, hogy ne akarjon vitatkozni, mert elég jól felmérem, hogy igazam van-e és fel fogom mosni vele a padlót. És ez nem tesz jót a kapcsolatnak. Arra viszont alkalmatlan vagyok, hogy a hibás érvelést, az érvek hiányát elfogadjam.
A gond ott van, hogy sosem fogadják el az érveket és nyilvánvaló, hogy tévedtek, de nem ismerik el. És egyre nagyobb butaságokat mindanak, amiről azonnal bizonyítom, hogy butaság.
Ha az lenne a cél, hogy megtudjunk valamit, akkor nem lenne probléma. Viszont az igazukat akarják bizonyítani, akkor is, amikor nagyon nagy tévedésben vannak.
2020. jún. 20. 13:00
Velem ostoba férfiak szokták ezt tenni. Vannak köztük nagyon buták is, akik a fél-egy oldalas esszéket írnak/mondanak a nagy semmiről, amiket érveknek hisznek, rémesen ügyelnek a látszólagos higgadtságukra. Ezután ha valaki rávilágít arra hogy mi az az ostobaság ami miatt az egész eszmefuttatásuk hibás, akkor behisztiznek és idegesek lesznek hogy ők ezt nem bírják, és jön az utolsó mentsváruk, hogy nyilván a nő buta és ők tudják mert ők férfiak. Akkor vannak bajban ha jön egy értelmes férfi és ő is elmondja nekik hogy hülyeségeket beszélnek :D
2020. jún. 20. 13:23
Én nő vagyok, és lehet csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy nem tudom magam úgy kifejezni, hogy a másik is megértse, mert egy idő után teljesen másról kezdenek el beszélni, már köze sincs a vitához annak, amiről beszélnek. És hiába próbálnám visszaterelni, hogy nem is arról kezdtünk el beszélni, de annyira le akarnak nyomni a vitában, és inkább rájuk hagyom, mert nem tudom visszaterelni a témát. Ezt úgy is láthatják a férfiak, hogy duzzogok, pedig valójában csak nem ér onnantól már semmit a vita, hogy tovább folytassam.
2020. jún. 20. 14:20
Igazából az is baj hogy vannak olyan férfiak akiknek egyből feláll többé kevésbé ha nővel beszélnek, pláne ha vélt vagy valós nézeteltérés adódik. Emiatt egyáltalán nem tudnak koncentrálni és csak arra hajtanak hogy lenyomják a nőt, van akinek erre az az eszköze hogy állítólagosan ő érvel. Közbe nem érvel csak ki akarja mondani a végén hogy a nő hisztis. Akik mindig ezt hajtogatják nekik kb minden nőről az jut eszükbe egész nap, mert túl nagy a libidójuk, és nem az van hogy a párjukról jut szex eszükbe de az se egész nap, és a fennmaradó időben képesek meghallgatni hogy mit mond a nő.
2020. jún. 20. 15:11
Van olyan férfi, aki nem járt még így? :D
Olvasgasd a gyk-t kérdező, itt elég jó bemutatóterepet találsz a kérdésedhez.
#6 Lehet feminin fiúcskákkal volt dolgod, mert ez a feminin stílus, hogy vagy sértett duzzogás/hallgatás vagy elterelés más témára.
2020. jún. 20. 17:33
További kérdések: