Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy agresszív pasi mit tenne, ha egy nő elleni erőszak után két, 190 cm magas, kigyúrt nő várá a háza előtt, hogy "elbeszélgessenek" kicsit vele?
Figyelt kérdés
Mondjuk ő:
És ő:
Nekik menne verekedni? Vagy csak a gyenge nőkkel szemben mernek emberkedni, és elfutnának?
2021. aug. 21. 01:37
11/11 anonim válasza:
Nem kell hozzá ekkorának lenni.
Sajnos van a családban ilyen hímegyed. A feleségét meri verni meg terrorizálni, mert ő gyenge, és fél tőle. Feljelentést se akar tenni. Az se jó ötlet, hogy verés után felkeresi pár férfi rokon, mert egy nyomorult rozzant alkesz, és egy egészséges ütésbe belehalna.
Mikor kezd bedurvulni, engem szokott felhívni a felesége. Megyek, és leállítom. Egyszer nem emeltem rá kezet. 160 centi vagyok. Ennek ellenére velem nem mer agresszívan viselkedni, mert pontosan tudja, hogy én visszaütnék, sőt.
Ezek nagyon jól tudják, hogy ki az, akit terrorban tudnak tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!