Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogadásból meztelenül haza gyalogolni ?
Egy volt évfolyamtársam mesélt egy történetet , mi szerint az általa ismert egyik srác fogadott néhány másik sráccal ,( nem tudom miben ) de a lényege az volt , hogy a srác barátnője volt a fogadás tétje .
A srác veszített , ezért a barátnőjének állítólag éjszaka anyaszűz meztelenül kellett 6 km -t így gyalog megtennie , még haza nem ért és csak a cipőit tarthatta magán .
Miért tesz ilyet egy fiú a barátnőjével , vagy egy lány miért vállalja be az ilyent ?
Ahogy a 4. írja. Ha létezik egyáltalán olyan elmebeteg lány, aki ezt vállalja, ötszáz méter után beviszik a rendőrök, hacsak nem a Szaharába küldik.
Amúgy kamu az egész, egy hatéves gyerek még elhisz ilyeneket, de neked talán már nem kellene.
Nekem is hihetetlennek tűnt a sztori , de a srác nagyon meg győzően adta elő , tehát nem tudom .
Valaki írta , hogy egyetemeken s gólya táborokban nem ritkák a hasonló feladatok , tehát akkor ez a sztori is lehet igaz .
Ja és , hogy hogyan ért haza a lány , azt nem tudom , de gondolom ha ara haladt egy jármű , akkor nem ált le stoppolni , inkább elbújhatott , hogy meg ne lássák .
Az már más kérdés , mikor megérkezett a lakott területre , hogy hogyan s milyen utakon juthatott el hazáig úgy , hogy észre ne vegyék .
Azért egy ilyen vállalkozás tényleg nem veszélytelen és nem azért , mert mi van ha valaki meglátja , inkább ha pl: egy éjszaka járkáló bandával találkozik össze , vagy valóban a rendőrökkel ?!
Mi volt pontosan az ELTÉ-s botrány ? Nem halottam róla .
Ott is valamilyen meztelenkedős feladaton buktak meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!