Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A szomszédaid hogyan fogadták,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szomszédaid hogyan fogadták, hogy meleg vagy, és egy másik férfival élsz együtt (vagy esetleg rendszeresen más-más férfit viszel haza)? (társasházi lakókat kérdezem)

Figyelt kérdés

Nyilván nem veri nagy dobra az ember, de panelban, tégla társasházban egyből kitűnik, hogy két férfi él együtt.

Vagy hazudtok esetleg? Hogy csak testvér/rokon/lakótárs, stb.?

Nem kaptok olyan beszólást a szomszédtól, hogy ő hogy fogja felnevelni így a kisgyerekét, milyen példát lát majd?

2021. jan. 3. 14:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én kamuztam anno, hogy unokatesóm. Amúgy ez egy tipikus falusi paraszt szokás. Ezzel senkit nem akarok megbantani. De szerintem gáz, hogy másokkal vannak eldoglalva egyesek. Ebből le lehet szűrni a lelki frusztráktságot, magányt, unalmat. Senkinek semmi köze hozzá. Egyszer volt régebben majdnem verekedés. Bár akkor megfutamodtak. ;) Nem is értem, hogy miért hiszik azt az emberek, hogy aki homár, az gyenge. Uganyugy dúl bennük a tesztoszteron. Annyit megtanultam ezekből, hogy akiknek a legnagyobb a szája, azok a leggyávábbak a való életben.
2021. jan. 3. 14:47
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
miért kellene beszámolni nekik? egyáltalán miért kell a szomszédokkal barátkozni? Mi köszönünk és annyi
2021. jan. 3. 15:25
 3/12 anonim ***** válasza:
68%

"de panelban, tégla társasházban egyből kitűnik"

Még szerencse, hogy én csúsztatott zsalus technológiájú házban lakom. Itt gondolom azért nem tűnik fel, mert csak panelben és téglában veszik észre.

2021. jan. 3. 16:34
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

3 év alatt nem jutottam tovább a köszönésnél az egyik szomszédomnál se és ezen nem is tervezek változtatni. Valószínűleg fel se ismerném őket az utcán.

Ha valaki beszélgetést indítana, akkor pedig nem hazudnék. Ha baja is van, akkor legrosszabb esetben nem köszönnénk egymásnak és nem utaznánk egy liftben a jövőben. Nem nagy tragédia.

25/F

2021. jan. 3. 17:18
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én nem otthon vagyok, hanem Svájcban, de itt mindenki tudja rólam és senkinek nem volt eddig semmi baja, a barátom két hete költözött be és akinek eddig bemutattam, mindenki rendesen reagált (6 család él a házban).
2021. jan. 3. 21:55
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

lehet mi vagyunk furák,de mi haverkodunk a szomszèdokkal.

Van 56 lakás,100valahány lako,de 4nek tudom a nevét, kb:8van akikkel nagyon rendszertelenül találkozok.

Nem sok közük van hozzá,hogy ki jönföl, amugy sem mondanámmeg.

2021. jan. 3. 23:45
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
Semmi közük hozzá,örüljenek hogy mellettem lakhatnak.
2021. jan. 6. 11:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötöm az orrukra hogy más farkával mjt csinálok.
2021. jan. 6. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
89%
5# jó de azért itt svájcban ez sokkal jobban elfogadott mint magyarorszagon. magyarorszagon az emberek nagyrésze gyufásdobozban él agyilag és még mindig képesek bánti az embert azért, ha meleg vagy más. itt svájcban erre szinte semmi esély. előfordulhat, de nagyon ritka.
2021. máj. 2. 10:06
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
én svájcrol pont azta halottam hogy arra figyelnek hogy a másik azaz szomszéd meg azt se tudja hogy ki lakik melette,az a legjobb ha tudja hogy laknak melette de nem tudja kik.
2021. máj. 2. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!