Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket nem zavart belül mélyen, (még ha soha nem is mondtátok senkinek)hogy a szerelmetek, akivel tényleg elképzelitek a jövőtöket korábban együtt volt más lánnyal és ugyanúgy rendszeresen szexeltek meg volt orál stb..?
Az egy dolog, hogy volt előttem nőkkel a párom. Engem nem zavar különösebben. Bár nem üdvözlöm szívélyesen egyiket sem :))
Viszont az, ha valaki ráír a pasimra már adhat okot féltékenységre, de ha ez zavar téged, mondd meg a parodnak, hogy ne írogasson más nőkkel. És persze, ha megengedi, hogy belenézz az adott beszélgetésekbe, akkor azért az sem adhat aggodalomra okot :)
Én szűz vagyok és ezért zavarna, hogy előttem volt mással, mert én meg nem és ez nem fair. Jobban örülnék egy szintén szűznek hogy 1-1 legyen.
Tehát ha ugyanannyi emberrel lettünk volna, akkor nem zavarna.
Jól látod "féltékeny meg ostoba gondolat". Az okés, hogy van egy bizonyos mértékű féltékenység, de ha túlságosan rápörögsz - ahogy te is - ott sokszor önértékelési zavar áll a háttérben. Fogadd már el inkább, hogy a párod téged szeret és nem mást.
#3-as na nekem csak egyszer mondana valaki olyat egy kapcsolatban hogy az exe ügyesebben csinálta. Utána is mondhatná, de abban a pillanatban nem lenne a kapcsolatom, hanem elküldeném a búsba, hogy menjen dugjon az exével.
Engem nem zavar. Nekem sok fiú barátom van, szoktak átjárni hozzám. Amikor az ágyamon ülök és sétál körülöttem, óvatosan az intimebb részeihez nyúlok. Aztán vagy leszopom, vagy érzékien megfogja a fejem és jól megbassza a számat. Este a fiúmon lovagolok és ettől érzem magam teljes értékű nőnek. Szinte jól esik a lelkemnek hogy már annyi fiúnak a maganyagát benyeltem.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!