Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szomszédaid hogyan fogadták, hogy meleg vagy, és egy másik férfival élsz együtt (vagy esetleg rendszeresen más-más férfit viszel haza)? (társasházi lakókat kérdezem)
Figyelt kérdés
Nyilván nem veri nagy dobra az ember, de panelban, tégla társasházban egyből kitűnik, hogy két férfi él együtt.
Vagy hazudtok esetleg? Hogy csak testvér/rokon/lakótárs, stb.?
Nem kaptok olyan beszólást a szomszédtól, hogy ő hogy fogja felnevelni így a kisgyerekét, milyen példát lát majd?
2021. jan. 3. 14:39
11/12 anonim válasza:
5-ös vagyok. Persze itt elfogadottabb, mint otthon, de azért itt is ki kell fogni ilyen jó szomszédokat. Az előző házban, ahol laktam, ott olyan szomszédaim voltak, akiknek még a nevét sem tudtam, mert mind balkáni trehány disznó volt (úgy is nézett ki az egész lépcsőház). Itt viszont tényleg szerencsém van, mert az ebben az épületben lakó összes család normális. De ilyet ki lehet otthon is fogni.
12/12 anonim válasza:
Panelben lakok, se a szomszédokat nem érdekli mit csinálok, se engem ők. Nem is nagyon találkozok velük. Úgy 7 éve amikor a fölöttem lakónál csőtörés volt, becsöngettem hozzá, de csak azért mert már nagyon áztam. Épp bokáig állt a vízben és egy felmosófa és egy veder segitségével próbált takarítani, annyit mondott hogy bocs, a mosógép csöve kilyukadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!