Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, férfiak! Ti voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Ti voltatok már valaha olyan lánnyal/nővel, aki külsőleg nem volt éppen az esetetek, de a belső tulajdonságaival megfogott, és az megszépítette a külsejét is?

Figyelt kérdés

Ha jött volna egy szebb csaj akkor elhagytátok volna? Vagy ugyanúgy beleszerettetek teljesen, akkor is ha voltak nála szebbek is, és nem kifejezetten az ideálotok, de a személyisége miatt ez megváltozott? Azóta is együtt vagytok még, vagy már szakítottatok? Ha szakítottatok, annak volt köze ehhez?

Bocsika a sok kérdésért, engem nem értint ez szerencsére. :D De sok olyan párost6 láttam ahol a lány vagy nő kifejezetten csúnyácska volt, vagy csak simán átlagos, és egy átlagon felüli pasival volt, aki jobbat is kaphatna, sőt bárki az övé lehetne. És meglep, hogy egyes férfiaknak mégis ilyen lányok kellenek, akik külsejébe semmi extra nincs. Persze lehet, hogy nekik ez az ideáljuk, de nem hiszem, hogy mindegyiknek. Max a belsővel foghatják meg őket. De tényleg a belső képes megszépíteni az embert, és vonzóvá tenni olyat is akihez amúgy nem vonzódnánk látásra?

2021. okt. 28. 20:18
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező nő!

Mi is a helyzet?

Már minden rendben?

Nem akarok ismerkedni!

Kizárólag személyesen ismerkedem!

Férfi v.

2022. márc. 26. 05:41
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Olyan jellegű és típusú csaj kell aki szül nekem 3 gyermeket,

hogy megkapjam a 15 millió forintot

és szűk legyen, mert kinek is kellene a nagy majorban gazdálkodó gazda

és csupaszos csókája legyen mert a az őserdőben eltévednék!

😂😂😂

2022. márc. 27. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!