Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-25 év körüli Fiúk/Férfiak!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-25 év körüli Fiúk/Férfiak! Nektek mi a gyengepontotok? Mit szerettek külsöleg és belsöleg a legjobben egy Lányban/Nőben? És melyik tulajdonságainkért nem "rajongtok"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 7. 23:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Loú
2012. szept. 7. 23:49
 2/8 Mókusgyilkos ***** válasza:

külsőleg:

halvány vörös / türkiz / piros / fekete / lila stb stb őrült hajszín :)

a jól kivehető arcél / kulcscsont /kis kéz is előny.

jah és kb legyen 1magas velem.

belső: nehezen kiismerhető legyen de nem azért mert cseszik megnyílni [->kiszámíthatatlan. bár ez kétélű kard tudom jól :)] 1 kis perverzség nem árt ahogy 1 pici szadizmus se de azért többségében legyen empatikus :P

2012. szept. 7. 23:52
 3/8 anonim ***** válasza:
szőke haj, kék szem, szép mosoly, kerek fenék, nagy mellbimbók, húsos punci
2012. szept. 7. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Te Loú mennyé má vissza az ezóba. :D

Most látom milyen szerteágazó a kérdés,nincs energiám megválaszolni.Az a legfontosabb hogy hasonlítson rám a Nőci,egyenesség és jóindulat for ever.Hazugság,pletyka az undorító.

2012. szept. 7. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Az én gyengém az, ha tökön rúgnak. Attól tuti, kifekszem!
2012. szept. 8. 00:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Gyenge pont? Ezt, hogyan kell érteni?:)

Engem elvarázsol a nagy barna szem, ami szelídséget sugároz és az egyenes haj, ha nem túl hosszú. Az ilyesmi hajú lányokat mindig megnézem (inkább sötét hajjal)

[link]

Belső tulajdonságként a hidegvérűség szimpatikus és a nem túlzásba vitt kedvesség. Én a szűklátókörűségért(érzelem alapú 1d-s gondolkodás, érvelés) nem rajongok és a tudálékosság iránt. Ha egy lány nagyon teátrálisan viselkedik (nekem mindegy mellé mennyire vonzó testileg) akkor az biztosan off-os.

26/f

2012. szept. 8. 00:56
 7/8 anonim ***** válasza:

külsőleg középhosszú haj,a rövid haj nagyon nem jön be egy csajnál olyan mint egy férfi...

lehetőleg legyen olyan magas mint én,nembaj ha kicsit alacsonyabb

az arc pedig legyen helyes:D

belsőleg legyen kicsit perverz,csipkelődős,nevetős,őszinte,az ilyeneket szeretem a legjobban:D

azt nagyon utálom ha okoskodós,nagypofájú egy csaj

2012. szept. 8. 14:47
 8/8 anonim válasza:

Külsőleg:szemüveg,hoszú sötét szőke hal,barna szemek,

Belső:kedves,értelmes,rugalmas,

2012. szept. 9. 00:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!