Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-25 év körüli Fiúk/Férfiak! Nektek mi a gyengepontotok? Mit szerettek külsöleg és belsöleg a legjobben egy Lányban/Nőben? És melyik tulajdonságainkért nem "rajongtok"?
külsőleg:
halvány vörös / türkiz / piros / fekete / lila stb stb őrült hajszín :)
a jól kivehető arcél / kulcscsont /kis kéz is előny.
jah és kb legyen 1magas velem.
belső: nehezen kiismerhető legyen de nem azért mert cseszik megnyílni [->kiszámíthatatlan. bár ez kétélű kard tudom jól :)] 1 kis perverzség nem árt ahogy 1 pici szadizmus se de azért többségében legyen empatikus :P
Te Loú mennyé má vissza az ezóba. :D
Most látom milyen szerteágazó a kérdés,nincs energiám megválaszolni.Az a legfontosabb hogy hasonlítson rám a Nőci,egyenesség és jóindulat for ever.Hazugság,pletyka az undorító.
Gyenge pont? Ezt, hogyan kell érteni?:)
Engem elvarázsol a nagy barna szem, ami szelídséget sugároz és az egyenes haj, ha nem túl hosszú. Az ilyesmi hajú lányokat mindig megnézem (inkább sötét hajjal)
Belső tulajdonságként a hidegvérűség szimpatikus és a nem túlzásba vitt kedvesség. Én a szűklátókörűségért(érzelem alapú 1d-s gondolkodás, érvelés) nem rajongok és a tudálékosság iránt. Ha egy lány nagyon teátrálisan viselkedik (nekem mindegy mellé mennyire vonzó testileg) akkor az biztosan off-os.
26/f
külsőleg középhosszú haj,a rövid haj nagyon nem jön be egy csajnál olyan mint egy férfi...
lehetőleg legyen olyan magas mint én,nembaj ha kicsit alacsonyabb
az arc pedig legyen helyes:D
belsőleg legyen kicsit perverz,csipkelődős,nevetős,őszinte,az ilyeneket szeretem a legjobban:D
azt nagyon utálom ha okoskodós,nagypofájú egy csaj
Külsőleg:szemüveg,hoszú sötét szőke hal,barna szemek,
Belső:kedves,értelmes,rugalmas,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!