Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszik külsőleg valaki de a tulajdonságai igen, azért megpróbálnátok vele?
Nálam két fontos tényező még döntő lehet, ami gyakran "kiüti" a helyes arcot a nyeregből.
- vékonyság
- nekem tetsző, sok, sima haj
Ha ehhez az arca elfogadható, nem vészes, tehát NEM helyes de nem is totál visszataszító és bensőleg nagyon vonz, akkor előfordulhat.
Én csak olyan nővel vagyok hajlandó lenni, aki a nők között is annyira kirívó mint én a férfiak közül.
Én alfa hím vagyok, a nőmön egy kicsi hiba sem lehet.
Én most egy férfira gondoltam.
A belső tulajdonságai nagyon jók, de hatalmas orra van, meg nagyon aránytalan az arca. Nem olyan akire azt mondom, hogy na igen egy jó pasi. Ahogy beszélgetek vele az jár a fejemben hogy "jesszus mekkora orra van" mert nagyon feltűnő. Meg az hogy semmi jóképűség nincs benne.
A teste jó: vízilabdázik, de mondjuk csak hobbi szinten, heti 2-3 alkalommal. De szóval azzal nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!