Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszik külsőleg valaki de a tulajdonságai igen, azért megpróbálnátok vele?
Érezned kell, hogy VONZ-e "úgy". Én is nő vagyok (fentebb írtam már vagy 3 választ).
Volt nagy fülű barátom, kissé(!) ferde arcszerkezettel. Nem tetszik a nagy fül. De szép szeme volt, jó alakja, meg amiket már írtam, és összességében éreztem, hogy TETSZIK.
El tudnád vele képzelni a szexet? Rá tudsz izgulni? Vágysz rá, hogy megérintsd? Mert ha nem, akkor kár próbálkozni. Ilyen egyszerű.
Na pont ezen gondolkodtam, hogy képes lennék-e vele szexelni, csókolózni.
És az a fura hogy szexelni igen, de csókolózni nem biztos. Ilyen előfordulhat? Vagy ez hülyeség?
Bajosabb, mert csak a teste vonz, csak szexuálisan, gondolom egy jó test. Később otthagynád, mert nem "szeretnél" bele. Én belezúgtam a nagyfülű barátomba, holott láttam, hogy közel se "tökéletes". De az úgy alakult, hirtelen, szinte nem is kellett rajta küszködnöm, nem kellett "megszeretnem".
Nálad ez kb. olyan, mint hogy a pasik megdugnák a nekik nem tetsző, jó testű csajokat is, de nem szerelmesek beléjük... és igen, ők is otthagyják, vagy esetleg azért maradnak velük, mert nincs "jobb".
Épp most írtam. Ez azt jelenti, hogy hosszabb távon nem tudnál vele "szerelemben" élni. Ha ő szerelmes beléd, ez gáz lehet, ne hitegesd, a férfiak talán még sérülékenyebbek e téren.
Ne csapd be őt, mert olyan leszel, mint a pasik akik szerelmet hazudnak...
Na megelőztél, igen. Akkor igen, csak a teste miatt gondolom így.
Próbálom magam rábeszélni hogy "aranyos, kedves fiú, jó beszélgetőtárs, a teste is jó" de mindig az jár az agyamban, hogy: de az arca...
És hogy mondjam meg neki?
Hogy "Jó veled lenni, kedvellek, de nem érzem azt amit ennyi idő után már kellene?" de mi van ha megbánom?
Mert elveszítem, nem lesz mégegy ilyen jó belső tulajdonságú pasi, és egyedül maradok? Közben meg tökéletes lenne belsőleg.
Akkor hagyd, vagy te tudod, feküdj le vele ha van kedved, de ne verd át. Elég kárt okoz már így is a sok képmutató, hazudozó nő és pasi, kellene egy kis őszinteség ennek a világnak.
Csak annyi, hogy mindenki kihúzza a gerincét, és bármi is lesz, nem hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!