Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti voltatok már valaha olyan
lánnyal/nővel, aki külsőleg nem volt éppen az esetetek,
de a belső tulajdonságaival megfogott, és az
megszépítette a külsejét is?
Figyelt kérdés
Ha jött volna egy szebb csaj akkor elhagytátok volna? Vagy ugyanúgy beleszerettetek teljesen, akkor is ha voltak nála szebbek is, és nem kifejezetten az ideálotok, de a személyisége miatt ez megváltozott? Azóta is együtt vagytok még, vagy már szakítottatok? Ha szakítottatok, annak volt köze ehhez?
Bocsika a sok kérdésért, engem nem értint ez szerencsére. :D De sok olyan párost6 láttam ahol a lány vagy nő kifejezetten csúnyácska volt, vagy csak simán átlagos, és egy átlagon felüli pasival volt, aki jobbat is kaphatna, sőt bárki az övé lehetne. És meglep, hogy egyes férfiaknak mégis ilyen lányok kellenek, akik külsejébe semmi extra nincs. Persze lehet, hogy nekik ez az ideáljuk, de nem hiszem, hogy mindegyiknek. Max a belsővel foghatják meg őket. De tényleg a belső képes megszépíteni az embert, és vonzóvá tenni olyat is akihez amúgy nem vonzódnánk látásra?
9, hát na, én csak hallgatok a többi ember véleményére, örülök is neki, hogy nem vagyok önbizalomhiányos, az elég rossz lehet ha valaki magát sem tudja szeretni, szóval az önbizalom az egy jó tulajdonság. :) De nem vagyok azért nagyképű sem, volt egy jó barátnőm akit szebbnek láttam magamnál, szóval nem mondom, hogy én vagyok a leggyönyörűbb az egész világon. XD Csak tudom, hogy sok embernek az esete vagyok, mert sok srácnak pont a külsőleg hozzám hasonló lányok jönnek be. De ezt a kérdést nem önfényezésre szántam, inkább a kérdésre válaszoljatok mert az érdekel, köszi. :)
2021. okt. 28. 21:36
12/22 A kérdező kommentje:
10 bővebben?
2021. okt. 28. 21:37
13/22 anonim válasza:
Nekem volt már, hogy összejöttem olyan lánnyal, akinek a személyisége tetszett, jól elvoltunk, de külsőre nem volt teljesen az esetem. Sajnos emiatt a szex nem is ment. Nem tudtam felizgulni rendesen. Nem vonzott a teste. Így kb. olyan volt, mintha két barát lettünk volna, akik néha smárolnak. Megfogadtam, hogy ezentúl a külső lesz az első, mert anélkül nem megy a szex és szex nélkül nincs párkapcsolat, csak barátság.
2021. okt. 28. 21:43
14/22 A kérdező kommentje:
13 uh ez szomorú. De legalább barátok maradtatok. :)
2021. okt. 28. 21:47
15/22 anonim válasza:
Hiába szeretem attól még nem áll fel.
2021. okt. 28. 22:15
16/22 anonim válasza:
13 és 15! Már bocs de hacsak nem totálisan undorító egy nö ha elkezd velem törödni azért föláll...
2021. okt. 28. 22:23
17/22 anonim válasza:
10vagyok,nem vol az esetem,de vonzott.Nem volt rossz alakja,egy kis felesleg volt rajta,mindig a kedvemben járt. Nem dobtam volna egy üres szépségért. Még összejárunk azota is..
2021. okt. 28. 22:26
18/22 anonim válasza:
Mindenkinél van jobb csinosabb. Ha mérlegelési szempont merül fel benned akkor nem is igazán szereted a másikat. Mert ha szeretnéd a világ legeslegjobbjának tartanád mindennel együtt ahogy van s tojnál rá hogy vannak-e nála szebbek, csinosabbak.
2021. okt. 28. 22:52
19/22 anonim válasza:
Igen, van olyan, hogy a személyisége megszépíti számomra egy nő külsejét. És CSAK azért, mert adódna egy "szebb", biztosan nem hagynám el.
2021. okt. 29. 09:49
20/22 anonim válasza:
Szia, én nem akarok senkibe belekötni, de szerinted aki nem a világ szépe, az egyedül fog meghalni? Mindenkinek más az ideális. Lehet hogy akit te kimondottan csúnyának látsz az a másiknak bejön
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!