Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mostanában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mostanában olyan csajokkal tudok frankón elbeszélgetni akik külsőleg nem igazán jönnek be viszont belső tulajdonságaik alapján még feleségül is venném őket?

Figyelt kérdés
20 éves srác vagyok. Nem értem hogy mi van velem. Ha egy jobb nővel kezdek beszélgetni 10-15 percen belül megakad a beszélgetés, zavarba jövök és már nem tudom hozni azt a laza formát aki vagyok. A válaszokat előre is köszönöm.
2010. dec. 24. 23:32
 1/6 anonim ***** válasza:
hm először azt látod hogy néz ki , és a jobb nőknél így nagyobb a "nyomás" , míg aki külsőre nem fog meg először azzal el tudsz beszélgetni mindenféle bizonyítás vagy megfelelés nélkül?
2010. dec. 24. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
talán ez az érteség jele,nemtudom még nemtartok ott:D probálj olyan lányt találni aki kozepesen szép,és kedves,szimpatikus......én már találtam,de nem merem elmondani neki mit érzek
 3/6 anonim ***** válasza:

én tom mi van veled

lámpaláz

akinek a véleménye nem érdekel (csúnya csaj) azelőtt nem vagy lámpalázas

de akié érdekel (csiri viri libus) azelőtt naná h az vagy

egyszerű a megoldás-> ne érdekeljen a jó csaj véleménye sem és ne parázz h összejön e nála

üdv

4/6 anonim ***** válasza:
én vok a2. kommentbol,annyit tennék hozzá hogy ne a kulsorol itélj,de azért ne legyen ronda se,na én mek,holnap leszek 13/F
2010. dec. 24. 23:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és azt hiszem tényleg a lámpaláz lehet a probléma.
2010. dec. 24. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért kérlek, mert a jó csaj lehet, hogy csak külsőre jó. Erre szokták mondani, hogy a belső értékek is sokat számítanak, és bizony van, hogy egy nem annyira szép csajjal sokkal romantikusabb, mélyebb, szenvedélyesebb kapcsoaltot sikerül kialakítani, mint egy üres fejű bombázóval.

És hogy mi van veled? Kezd benőni a fejed lágya.

2010. dec. 25. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!