Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de összeköltözik egy másik pasival?
De, rohadt szerelmes volt belém évek óta,már azelőtt, hogy összejöttem volna vele. Nem tehetek róla, hogy bennem ez nem alakult ki. De mondtam neki, hogy később, pár hónap, év múlva lehet ki fog alakulni és majd újrakezdhetjük.
És engem tényleg nem érdekel, csak szegény srácot sajnálom, hogy csak pótlékbak használja az exem. Meg persze róla is megvan a véleményem, hogy eljátsza milyen szerelmes, meg sirdogál szakításnál, aztán meg egyből ugrik máshova.. Ja és és szakítottam vele, szóval ne gyertek ezzel a féltékeny dumával
"Ja és és szakítottam vele, szóval ne gyertek ezzel a féltékeny dumával"
Csak azt nem bírod megemészteni, hogy tovább lépett, azt vártad volna, hogy egy év múlva is utánad epekedjen. Hát ez nem jött össze. Rájött, hogy a másik jobb, és jobban bánik vele.
Szia,
Sajnos azt kell mondjam, van ilyen. Amikor az eszed az új kapcsolathoz húz és haladsz is az eszed után, de a szíved másfelé csal, de tudod, hogy nincs értelme. Ha jól bánik vele a srác pár hónap és ki is ver a fejéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!