Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeret, de összeköltözik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret, de összeköltözik egy másik pasival?

Figyelt kérdés
4 hónapja szakítottunk exemmel. Az oka az volt, hogy én csak barátként szerettem, ő meg odavolt értem nagyon. Szakítás után 1 hónapra már új palija volt, akivel most hétvegén összeköltözik. Tegnap összefutottam vele, és amikor rákérdeztem, hogy mégis mi ez az egész azt mondta még mindig szeret engem és ez sosem fog elmúlni teljesen. De hogy a másik palit is szereti, és ő (állítása szerint) jobban bánik vele, mint én...magyarul papucs... Most ezt nem vágom, ha szeret miért költözik össze mással?
2021. okt. 27. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Te mégis hogy bántál szerencsétlen lánnyal, ha szerinted papucs az, aki normálisan viselkedik egy párkapcsolatban. Emiatt a kijelentésed miatt csak azt nem értem, miért nem előbb b.szott már ki.
2021. okt. 27. 18:22
 12/15 A kérdező kommentje:

De, rohadt szerelmes volt belém évek óta,már azelőtt, hogy összejöttem volna vele. Nem tehetek róla, hogy bennem ez nem alakult ki. De mondtam neki, hogy később, pár hónap, év múlva lehet ki fog alakulni és majd újrakezdhetjük.

És engem tényleg nem érdekel, csak szegény srácot sajnálom, hogy csak pótlékbak használja az exem. Meg persze róla is megvan a véleményem, hogy eljátsza milyen szerelmes, meg sirdogál szakításnál, aztán meg egyből ugrik máshova.. Ja és és szakítottam vele, szóval ne gyertek ezzel a féltékeny dumával

2021. okt. 27. 19:22
 13/15 A kérdező kommentje:
*és én
2021. okt. 27. 19:23
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Ja és és szakítottam vele, szóval ne gyertek ezzel a féltékeny dumával"

Csak azt nem bírod megemészteni, hogy tovább lépett, azt vártad volna, hogy egy év múlva is utánad epekedjen. Hát ez nem jött össze. Rájött, hogy a másik jobb, és jobban bánik vele.

2021. okt. 27. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Sajnos azt kell mondjam, van ilyen. Amikor az eszed az új kapcsolathoz húz és haladsz is az eszed után, de a szíved másfelé csal, de tudod, hogy nincs értelme. Ha jól bánik vele a srác pár hónap és ki is ver a fejéből.

2021. okt. 28. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!