Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, de összeköltözik egy másik pasival?
Nem papucs, max szereti a volt nődet, akit te nem szerettél.
Miért is vagy féltékeny? Hisz úgyse szeretted. Neked nem kell, de másé se legyen.
Sok boldogságot nekik!
Na azt kétlem, ő is elismerte, hogy velem volt a legjobb
Nem vagyok féltékeny és nem érdekel, csak furcsállom, mert egy komoly csajnak ismertem meg, ennyi
Attól, hogy 4 hónap után összeköltöznek és jól bánik vele még nem papucs. Jesszus mit gondolnak egyesek. Egyszerűen szereti, jól bánik vele, figyel rá - ezek alap dolgok :)
Attól, hogy a te életed nem úgy alakult, ahogy remélted még nem ad okot a féltékenykedésre, pláne akkor, ha nem is szeretted a lányt.
Azért költözik össze vele, mert a másik férfi mindent meg tud adni neki, amit te soha: szeretet, törődés, közös jövő. Tudod, sokkal jobb, ha a másik az, aki nagyon szerelmes, és lehozza a csillagokat. Ha a nő szerelmes jobban, abból csak sírás lesz. Most már tudja az exed is.
Te meg akadj le róla. Nincs jogod semmit számonkérni, neked is ott volt a lehetőséged, de nem kellett.
"ha szeret miért költözik össze mással"
Akkor ez mi, ha nem féltékenység?
"s ő (állítása szerint) jobban bánik vele, mint én...magyarul papucs"
Magyarul qrvára féltékeny vagy. Mit zavar egyébként, hogy mit csinál az exed? Nem is értem a problémádat.
" és ő (állítása szerint) jobban bánik vele, mint én...magyarul papucs..."
Nem véletlen vagy ex. AMúgy semmi közöd hozzá.
#6 birtoklàsi vàgy, vagy az egójàt cseszteti.
"Mèg is mi ez az egèsz?"
Mèg is mi közöd van mèg hozzà!?🙄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!