Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfitől, apától, férjtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfitől, apától, férjtől mi lett volna az alábbi esetben a helyes cselekedet?

Figyelt kérdés
Adott egy hegy (rajta étterem), ahová a kikötőből gyalog a tűző napon igencsak húzós felmenni. Kb 40 perc kisgyerekekkel árnyék nélkül. A taxi azonban felvisz. Aznap óriási tömeg, az emberek lökdösik egymást a taxi ért. Bent állunk a sorban már jó ideje 3 gyermek és egy ismerősünk (másik anyuka) velünk. Erre két fiatal férfi elénk vág, azzal, hogy ők már hamarabb ott voltak (nem voltak) és betolakodnak a taxiba kiszorítva a kisgyerekeket, minket. Hiába mondunk bármit, nagyban tesznek rá. A gyerekek már sírnak. A taxis szintén tesz rá, hogy ki ül be a kocsijába. Ebben az esetben mi lett volna a férjem részéről a helyes reakció?

2021. okt. 26. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
54%
57, én azt is bírnám, ha egy férfi velem szemben próbálna erős lenni, mivel küzdősportot tanulok, simán lerendezném.
2021. okt. 27. 07:30
 62/72 anonim ***** válasza:
70%

Márpedig kb. mindenhol kapnak kedvezményt (nyaralás terén lsd. családi belépők mindenhova), és még ez se elég...

2021. okt. 27. 09:39
 63/72 anonim ***** válasza:
83%

Nincs baj a kedvezménnyel szerintem. A baj azzal van, hogy nagyon sok szülő nincs tekintettel másokra és azt hiszik, ők a világ közepe. Nem véletlenül van egyre több gyerekmentes szálloda és panzió Magyarországon is (külföldön már régóta divat).

Vannak programok, amikről le kellene mondania egy időre, ha már gyereket vállalt. Pl múzeum, ami a gyereknek amúgy sem buli, én meg nem azért megyek el, hogy játszótéren érezzem magam és a visítozást hallgassam.

2021. okt. 27. 10:19
 64/72 anonim ***** válasza:
88%

És egyébként hogy jutottak fel végül? A gyerekek mindezek után, mikor már a taxira várakozásnál is sírtak, hogy bírták végig az ebédet?

Van gyerekem, bár már nem kicsi, de teljesen egyetértek a 63-as válaszolóval. Tekintettel kell lenni másokra is, és persze ara is,hogy a gyerek hol érzi jól magát, milyen programot válasszunk amikor velük vagyunk. 3 gyerekkel én nem vágnék bele egy ilyenbe, sőt, még éttermi ebédbe sem.Majd ha nagyobbak lesznek, vagy kettesben a párommal ha valaki vigyáz a gyerekekre.

2021. okt. 27. 11:05
 65/72 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés, kedves 64-es válaszoló! Kérlek a kérdésre válaszolj. Köszönöm.
2021. okt. 27. 11:49
 66/72 anonim ***** válasza:
86%
Pedig ez a megoldás kulcsa. Mindenkinek megfelelő programot kell találni, a gyerekek is emberek, ha szenvednek azt nem azért teszik hogy kicsesszenek veled. Nincs okod dühöngeni.
2021. okt. 27. 12:07
 67/72 anonim ***** válasza:
79%
64-es vagyok,a kérdésre is válaszoltam korábban. Tudom,ez sem a válasz..de azzal mire mész már egy megtörtént/elmúlt eset kapcsán? A párod orra alá dörgölöd?
2021. okt. 27. 13:49
 68/72 anonim ***** válasza:
33%

Nem tökmindegy, hogy mi volt a program, és hogy gyerekek voltak velük? A lényeg az, hogy sorban álltak, és eléjük tolakodtak, a többi körítés. Ha felnőtt a társaság, akkor se tolakodjon elém senki, ha én kivártam a sorom, akár tűző napon, akár mínuszokban. Ne vetítsétek már ki a saját nyomorotokat a kérdezőre.

Kérdező, szerintem a férjed reakciója elegendő volt, ha hiába mondtatok bármit, és nem érdekelte őket, akkor mi értelme lett volna összeverekedni velük, a gyerekeitek szeme láttára? A taxist meg pont nem érdekli, ki száll be, mikor egymáson tapos a nép, bőven van kuncsaft, neki a pénz a lényeg, a fuvar. Látva itt az emberek hozzáállását a gyerekekhez, lehet, ő is így vélekedett, és örült, hogy nem gyerekzsivajban vezet.

2021. okt. 27. 19:13
 69/72 A kérdező kommentje:
68, igazad van, csak megdöbbentő látni, hogy a tolakodó, erőszakos emberek “visznek mindent” a végén, mert semmilyen következménye nincs a viselkedésüknek.
2021. okt. 27. 22:40
 70/72 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen a világ sajnos :(
2021. okt. 28. 05:54
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!