Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy férfitől, apától, férjtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfitől, apától, férjtől mi lett volna az alábbi esetben a helyes cselekedet?

Figyelt kérdés
Adott egy hegy (rajta étterem), ahová a kikötőből gyalog a tűző napon igencsak húzós felmenni. Kb 40 perc kisgyerekekkel árnyék nélkül. A taxi azonban felvisz. Aznap óriási tömeg, az emberek lökdösik egymást a taxi ért. Bent állunk a sorban már jó ideje 3 gyermek és egy ismerősünk (másik anyuka) velünk. Erre két fiatal férfi elénk vág, azzal, hogy ők már hamarabb ott voltak (nem voltak) és betolakodnak a taxiba kiszorítva a kisgyerekeket, minket. Hiába mondunk bármit, nagyban tesznek rá. A gyerekek már sírnak. A taxis szintén tesz rá, hogy ki ül be a kocsijába. Ebben az esetben mi lett volna a férjem részéről a helyes reakció?

2021. okt. 26. 10:20
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
100%
A hegyi taxira gondolsz valòszìnűleg, azok mindig ott àllnak, nem kell sokat vàrni ràjuk.
2021. okt. 26. 17:32
 52/72 A kérdező kommentje:
51… hát sajnos nem:( pedig arra készültünk:(
2021. okt. 26. 17:47
 53/72 anonim ***** válasza:
69%

Most már tudod milyen amikor valakik elszarják a várva várt programodat. Ugyanezt éreztem az utóbbi években ha nyaralni mentem, a keservesen megkeresett, összekuporgatott pénzemért mások neveletlen kölykeit kellett hallgatnom, rohadjak meg még az Apátságban is idióta hülyegyerek hisztizett.

a legszebb az volt mikor a Rózsakó mellett virított a pucér babasegg mert hurcianyu ott pelenkázta a fattyát. Az asztalon, ahol a normális emberek esznek.

szóval nem sajnállak, sőt örülök hogy rácsesztetek.

2021. okt. 26. 18:23
 54/72 A kérdező kommentje:
Látod, ekkora felelőssége van egy édesanyának, aki ilyen gyermekeket nevel a világnak, hogy alapvető értékek hiányoznak a repertoárjából. Reméljük, hogy a minta megszakad és nem szaporodik tovább, és akkor megnyugodhatsz kedves 53.portyázó!
2021. okt. 26. 18:57
 55/72 anonim ***** válasza:
0%

Az IGAZI FÉRFI ezt így intézi!!!444!!!

[link]

2021. okt. 26. 19:17
 56/72 anonim ***** válasza:
26%
Rühellem a gyerekeket, hála a fajtádnak, szóval nem, nem örökítek semmit tovább. Csak mi ne találkozzunk mert meggyérítem a családod.
2021. okt. 26. 19:19
 57/72 A kérdező kommentje:

Van olyan, aki csak nőkkel és gyermekekkel szemben érzi magát erősnek. Az ilyen embert általában a férfiak maguk közül kitaszítják, mert a valódi harchoz az ilyen gyáva!

Köszönjük szépen a demonstrációt, bizonyára a két kis suhanc hasonló attitűddel bírt.

2021. okt. 26. 19:41
 58/72 anonim ***** válasza:
66%
Senkit nem érdekel, hogy te anyuka vagy és kölykeid vannak emiatt nem kapsz semmiféle kedvezményt sehol, ideje lenne ezt már felfogni a momzilláknak
2021. okt. 26. 20:11
 59/72 A kérdező kommentje:

Csendesen szeretnélek megkérni, hogy az összes felhasználó neveddel együtt villámgyorsan lépjél innen tovább, mert ilyen legalja válaszokra itt senki, legalább is én biztosan nem vagyok kiváncsi! Azon kívül, hogy a kérdést és a problémát sem sikerült értelmezned, illetve tartalommal teli válaszra sem futotta a trollkodáson kívül! Erre igazán időpocsékolás energiát szánni neked és nekem is.

A többieknek nagyon szépen köszönöm a gondolatébresztő válaszokat! További szép estét mindenkinek!

2021. okt. 26. 21:02
 60/72 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom miről beszélsz én egy teljesen más személy vagyok mint aki eddig írt neked! 😃
2021. okt. 26. 21:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!