Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfitől, apától, férjtől mi lett volna az alábbi esetben a helyes cselekedet?
Most már tudod milyen amikor valakik elszarják a várva várt programodat. Ugyanezt éreztem az utóbbi években ha nyaralni mentem, a keservesen megkeresett, összekuporgatott pénzemért mások neveletlen kölykeit kellett hallgatnom, rohadjak meg még az Apátságban is idióta hülyegyerek hisztizett.
a legszebb az volt mikor a Rózsakó mellett virított a pucér babasegg mert hurcianyu ott pelenkázta a fattyát. Az asztalon, ahol a normális emberek esznek.
szóval nem sajnállak, sőt örülök hogy rácsesztetek.
Van olyan, aki csak nőkkel és gyermekekkel szemben érzi magát erősnek. Az ilyen embert általában a férfiak maguk közül kitaszítják, mert a valódi harchoz az ilyen gyáva!
Köszönjük szépen a demonstrációt, bizonyára a két kis suhanc hasonló attitűddel bírt.
Csendesen szeretnélek megkérni, hogy az összes felhasználó neveddel együtt villámgyorsan lépjél innen tovább, mert ilyen legalja válaszokra itt senki, legalább is én biztosan nem vagyok kiváncsi! Azon kívül, hogy a kérdést és a problémát sem sikerült értelmezned, illetve tartalommal teli válaszra sem futotta a trollkodáson kívül! Erre igazán időpocsékolás energiát szánni neked és nekem is.
A többieknek nagyon szépen köszönöm a gondolatébresztő válaszokat! További szép estét mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!