Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfitől, apától, férjtől mi lett volna az alábbi
esetben a helyes cselekedet?
41/72 A kérdező kommentje:
40–es köszönöm szépen a hasznos választ! Igen, a biztonságérzetem rendült meg kissé, de racionálisan értékelve a helyzetet nem volt más választása.
Őszintén szólva az én biztonságérzetem akkor rendült volna meg, a nekiáll verekedni vagy aggresszívkodni.
2021. okt. 26. 12:44
Egyenjogúság van, verekedj te, ha annyira akarsz. Az meg szánalmas, ahogy Mo.-n mindenki a kölykeire hivatkozik, aki előnyhöz akar jutni a többiekkel szemben bármivel.
2021. okt. 26. 12:55
44-es 1000 pacsi. Teljesen igazad van.
2021. okt. 26. 12:56
45, nahát, most először ért velem egyet itt valaki, köszi :)
2021. okt. 26. 13:00
Csatlakozom, szerintem is igazad van! Érdekes mikor a kiccsalád az étteremben trimbol azt mindenkinek el kell viselnie. Nem nem.
2021. okt. 26. 13:05
Oké, kissé elkanyarodunk az alapkérdéstől, de én sem értem kisgyerekeket minek kell étterembe meg hajóútra vinni. Hogy mások is élvezhessék? Van annyi gyerekes program amire lehet menni, nem kell mások szórakozását megzavarni.
2021. okt. 26. 13:08
Ez a tolakodas magyar virtus, meg a kocsibol kirangatas is, foleg a gyerek lattara. Ilyenkor varni kell a kovetkezo taxira. Miert, az utcai taskarabloval, a jegesovel mit kell csinalni? Nem lehet minden ellen fellepni, plane, ha el is tunnek rogton.
2021. okt. 26. 13:17
Én általában nyugtázom, hogy ez legyen a legnagyobb öröme az életben. Ha minden és mindenki ellen fellépnék, aki idegesít, egész nap verekednék meg őrjöngenék :D Persze van mikor elgurul a gyógyszerem, de igazából előrébb nem vagyok tőle, csak magammal cseszek ki.
Nem mondom, hogy mindenkinek mindent el kell nézni, de van az a helyzet, amikor jobb elengedni a dolgot a saját nyugalmunk érdekében. Neked is ideje lenne, a nyárnak min. 2 hónapja vége...
2021. okt. 26. 13:39
Semmit, kár parttalan vitákba belemenni ismeretlen bunkókkal.
Vagy várnék következő taxira, vagy mennék gyalog. (Mondjuk eleve nem terveznék ilyen programot kisgyerekkel, hogy délben a hőségben a tömegnyomor közepén kelljen pogóznunk... Vagy ha már időpontra van asztal foglalva, akkor hívtam volna időpontra saját taxit is.)
2021. okt. 26. 14:15
Kapcsolódó kérdések: