Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfitől, apától, férjtől mi lett volna az alábbi esetben a helyes cselekedet?
"A két bunkót szavakkal nem lehetett helyre tenni… "
Akkor menjenek. Ez legyen a legnagyobb örömük.
Ugye nem gondolod, hogy ésszerű dolog, hogy 1 darab férfi nekimegy 2 másiknak? Semmi értelme nem eltt volna.
Oké, értem én, hogy tűző nap meg minden, de október vége van. A tűző napon maximum 20 fok van, nem 50 mint nyáron.
Eleve nagy balfac dolog gyerekekkel olyan helyre menni, ahol ennyit kell utazni, mert nekik nem élmény, csak nyűg. És annak az x embernek is, akik vegigélvezik dolby-ban a gyerekek üvöltését a sorban.
A férjednek meg nem is tudom mit kellett volna tennie... átszervezni a programot és nem megszívatni senkit.
Nem is ertem, minek kellett odarangatni a gyerekeidet a sorba, ha ilyet latnek tuzo napon, delben, arnyek nelkul, hogy tomegesen tolakodnak az emberek, sarkon fordulnek, az asztalomat pedig lemondanam, vagy atrakatnam a foglalast, amennyiben lehetseges. Tudod, aki gyereket szul, az szamoljon azzal, hogy az olyan program, ami ot erdekli, a gyerekeinek meglehet, hogy egy nagy kinlodas lesz.
Ps.: az anyai oszton nem kifogas, te eroltetted tovabb, annak ellenere, hogy mar annyira nyuglodtek a gyereket, hogy sirtak. Az anyai oszton ilyenkor az, hogy megfogom a gyereket, arnyekba viszem es felajanlok nekik egy masik programot. Es tudom, hogy a pokolra fogtok most ezert kuldeni, de en nem sajnalnalak ilyen helyzetben, csak a gyerekeket, hogy kenyszerbol ott kell vergodniuk. Attol, hogy gyerekes vagy, senki nem fog hasra esni, en sem engednelek magam ele, csak mert szultel. Szedjetek darabokra!
Húha… egy kicsit szerintem stoppoljunk lányok ( pontosan látom a stílusból a női hozzászólókat).
Szerintem ne indulat levezetésére használjuk ezt a fórumot, mert nem ez lenne a célja. Arra vannak más csatornák is. Nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat, mert abból is rengeteg jött.
Én most nem mennék bele olyan vitákba, ami nem visz előre, az anyaságom elemzésébe pláne nem, hiszen nem ismerjük egymást.
Ez a történet egy nyári esemény volt, csak engem is nagyon megviselt több oldalról, azért is írtam ki a kérdést. Hajóval érkeztünk át, egy kirándulás lett volna a cél a kilátóba, amit egy közös ebéddel akartunk indítani. Bizonyára valakinek ez bűn, ezzel nem igazán tudok mit kezdeni. Árnyék volt kicsit a büféknél, ahol vártuk a taxit. Víz is volt nálunk természetesen, nem tudom, hogy miért kell rögtön rosszat feltételezni a másikról és ellenségeskedni? Ami durva volt, hogy több taxi ment már előttünk, aki kapja marja alapon. Ez az ominózus eset konkrét félrelökés volt gyakorlatilag, amikor a srácok bevágódtak…ez már pint volt az i..re. Másokat os felháborított, akik ott álltak és látták. Először kedvesen jeleztük, hogy a gyerkőcökkel már régóta várunk és mi jönnénk most már a sorba. Ez a két bunkót egyáltalán nem érdekelte, sőt a meg fennmaradó 2 helyre két mögöttünk érkező felnőttet invitáltak be. Megmondom őszintén, hogy én még soha nem kerültem ilyen helyzetbe, ezért is döbbenett meg ez a fokú hidegség, közönbösség. A fejem szólt pár mondatot, természetesen nem azt vártam el, hogy verekedni kezdjen, de azt igen, hogy határozottabban lépjen fel akár a taxissal szemben is, aki szinten látta az incidenst.
34 És emiatt azóta nem tudsz férfiként tekinteni a férjedre, a szex sem megy már úgy. Egyszerűen csalódtál benne és magadban is, hogy ilyen töketlen nyámnyila alakhoz mentél hozzá.
Egyszerűen nem tudod megélni így a nőiességed.
"ezért is döbbenett meg ez a fokú hidegség, közönbösség"
Te is ugyanolyan közömbös voltál. Mástól vártad a megoldást.
Ha egy normális, békés, nem agresszív emberrel ilyesmi történik az váratlanul éri, mert nem számít ilyen tahóságra. Ezért vitte el a taxit az a két féreg. Ha számítok rá hogy mi következik, akkor már úgy szólok hozzájuk és egyből lendül is a kezem.
A párod pillanatnyi reakcióját még most, utólag, segítségünkkel sem tudod egyértelműen meghatározni hogy jó volt-e vagy nem.
Akármire is jutsz, szerintem ne egy másodperc alapján ítéld meg őt. Ebben a történetben nem ő volt a negatív hős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!