Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfitől, apától, férjtől mi lett volna az alábbi esetben a helyes cselekedet?
Kirángatni a taxiból a két srácot és jól agyba-főbe verni, hogy többet eszükbe se jusson elétek tolakodni.
Amúgy magam részéről be sem álltam volna abba a sorba, hanem keresek valami olyan helyet, ahova nem egymillióan akarnak bejutni, főleg ha a gyerekeknek már elegük van.
Kitalálom mi történt: meghúzta magát, mint szar a fűben és kiszállt veletek együtt a kocsiból.
Nos, hát igen, a két csávót ott helyben rendre kellett volna tennie.
Hol volt ez? Valami germán vagy Balkáni országban?
Hát sokat nem tud tenni ilyen helyzetben az ember,hacsak nem ő a Szikla,
vagy Bruce lee. Mert úgyh ogy ott van a családom, gyerekek,nejem,
nem állok bele olyan szituációba,ahol megsérülhetnek.
Manapság lehet hogy kést vagy pisztolyt ránt a két csávó..
A taxisnak szóltam volna azért,hogy mi voltunk ott előbb.
Most azt kellene mondani, hogy át kellett volna mennie vadállatba és leállni verekedni a két pasival? Igen, az biztos sokat segített volna. Kiverik pár fogát, esetleg le is tartóztatják. Tuti hamarabb feljutottatok volna.
Előre kellett volna gondolkodni és 3 kisgyerekkel nem olyan helyre menni tűző napon, ahol óriási tömeg van. Ha meg mégis ilyen helyet választasz, akkor abba bele kell kalkulálni a várakozást, vinni kendőt, sapkát, vizet. Nem tudom ebben mi a bonyolult.
Nem lehetett tudni előre, hogy itt sokan lesznek, mert ilyen tömegnyomor soha nem volt még, amikor korábban ott voltunk. Foglalt asztalunk volt… A túra nem gond, fenn a hegyen már túráztunk a fák között, de tűző napon délben árnyék nélkül ez nem volt opció a gyermekekkel….
Nem külföld volt, Magyarország….
6# A taxisnak? Tőle vársz igazolást a ti kis vitátokra? Pont leszarja. Neki az a lényeg, hogy pörögjön az óra meg a zseton.
Amúgy tök jó a dilemma. A család szuperhőse leszel vagy átmész Buddhába, és te leszel az "okos enged".
Én a gyerekekre való tekintettel mondom azt, hogy a két bunkót helyre kell tenni, amúgy ha csak a pároddal lennének, akkor a második opció is lehetséges. Gyere szívem, hagyjuk a pba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!