Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfitől, apától, férjtől mi lett volna az alábbi
esetben a helyes cselekedet?
Ha már kiálltátok a sort és ott voltatok a taxik mellett, akkor gondolom max pár perc múlva jött a következő. Bármennyire is próbálod ezt sugallni, nem az a normális reakció, hogy leálltok verekedni. Illetve bocsi, te nem, hanem a férjedtől várnád el, hogy összeveresse magát a te igazadért. Komolyan többet ér, hogy 3 perccel hamarabb juttok taxihoz, mint a férjed testi épsége? Azért ezen szerintem gondolkodj el.
2021. okt. 26. 10:35
12/72 A kérdező kommentje:
A két bunkót szavakkal nem lehetett helyre tenni… sajnos nem vagyok rá büszke, de az én fejem is eldurrant valószínű az anyai ösztönök miatt, de a szavak itt nem számítottak semmit…
"Foglalt asztalunk volt…"
És? Azt le lehet mondani. Ha látom, hogy valami nem megy, akkor újratervezek. Ha ilyen turistás hely, akkor biztos volt max 10 perc sétára kb 10 másik étterem is. Megkajáltok, aztán ha lecsendesült a déli tömeg felmentek a hegyre szétnézni, meg isztok egy kávét.
Én ezt tettem volna. Ha neked ilyen erőszakos hajlamaid vannak, akkor állj le verekedni te, ne más f_szával verd a csalánt.
2021. okt. 26. 10:41
Ha nincs veszélyben senkinek az egészsége, csak többet kell várni, vagy nyűgösebb lesz gyerek, felnőtt, akkor az apának, férjnek, férfinak példát kell mutatni szilárd, határozott, de asszertív jellemről. Elsőre kultúráltan szólni és fellépni a tolakodókkal szemben, majd a taxissal szemben, utána erélyesebben rászólni, esetleg a közvéleményt is maga mellé állítva, rámutatva az igazságtalanságra és a kisgyerekek szenvedésére. Ha nem használ, és a bunkókat nem lehet visszaszorítani így sem, akkor el kell engedni, és a gyerekekre koncentrálva el kell terelni a figyelmüket a nyűgös szituációról. Magadban fortyoghatsz ilyenkor, de a gyerekeidnek akkor is példát kell mutatni, hogy egy igaz, erős jellemet ez nem zökkent ki az egyensúlyából, és megtartja a méltóságát, és inkább a gyengébb segítségére lesz, minthogy ösztöneire hallgatva, elborult aggyal erőszakhoz folyamodjon vagy megfélemlítve csendben maradjon.
2021. okt. 26. 10:42
15/72 A kérdező kommentje:
13 kérlek gondold most át, hogy ez a válsz mennyire provokatív és van tele agresszióval. Köszönöm. Én feltettem egy kérdést a többi a te fantáziád.
Akkor miért nem mentél nekik te egymagad? Ne haragudj, de nagyon ostoba dolog, ha azt várod el a párodtól, hogy szétveresse magát.
2021. okt. 26. 10:43
Az ilyen suhancoknak általában csak a pofájuk nagy. Nem kell megijedni.
Az olyan duma meg, hogy lehet, hogy kés vagy pisztoly volt náluk... hagyjuk már, az olyanok nem a turistáktól hemzsegő helyeken vannak, ez gondolom nem a Blahán volt a 4-6-os megállóban este 11-kor...
2021. okt. 26. 10:44
Melyik része volt provokatív? Hogy ha látom, hogy valami nem a tervek szerint megy, akkor nem ragaszkodok görcsösen az eredeti elképzeléshez, hanem keresek alternatívát? Vagy az hogy rámutatok, hogy te a helyzet erőszakos rendezését preferáltad volna, csak a saját bőrödet nem vinnéd vásárra, hanem mástól várod el?
2021. okt. 26. 10:47
14# Végre egy értelmes válasz! (Nekem nem volt ennyi időm, energiám ezt így megfogalmazni, de azt hiszem igen, ez a tökéletes megoldás)
2021. okt. 26. 10:48
20/72 A kérdező kommentje:
A stílus provokatív 18! Illetve a kérdésben sehol nem szerepel, hogy én agresszív reakciót vártam. Én feletettem egy kérdést, hogy mi ilyenkor a helyes reakció!
Kapcsolódó kérdések: