Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha nem lesz lánybúcsúm és emiatt a vőlegényem sem akar legénybúcsút?
Nos nekem nincs egy szál barátnőm se. Csak egy lány unokatesóm, aki barátnős viszonyt ápol velem, de most ketten nem állunk neki a lánybúcsúnak. Így nekem ez ki fog maradni.
Pedig én vágynék rá. Valami jópofa, elvetemült csajos bulira. Unokatesómnak vannak barátnői, de az abszurd lenne ha őket szervezné be, mikor nem is vagyunk jóban....
Na és ezen felbuzdúlva mondta a vőlegényem, hogy akkor neki sem lesz legénybúcsúja. Pedig neki vannak haverjai. Én meg szeretném ha szórakozna, de így nem akarja.
Szerintetek ez korrekt? És szerintetek nem akarja, vagy csak azért nem akarja, mert nekem sem lesz lánybúcsúm?
27nő
Aha, te meg nagyon ismersz.
Én szeretek egyedül lenni, most nagyon divatosan mondva, inteovertált vagyok. Hiába imádom a páromat, kell a tér is. Nem bánom ha barátozik, nem is megyek vele sokszor. Már évek óta működünk így, pont egy idegen fogja megmondani, hogy mi lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!