Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha nem lesz lánybúcsúm és emiatt a vőlegényem sem akar legénybúcsút?

Figyelt kérdés

Nos nekem nincs egy szál barátnőm se. Csak egy lány unokatesóm, aki barátnős viszonyt ápol velem, de most ketten nem állunk neki a lánybúcsúnak. Így nekem ez ki fog maradni.

Pedig én vágynék rá. Valami jópofa, elvetemült csajos bulira. Unokatesómnak vannak barátnői, de az abszurd lenne ha őket szervezné be, mikor nem is vagyunk jóban....

Na és ezen felbuzdúlva mondta a vőlegényem, hogy akkor neki sem lesz legénybúcsúja. Pedig neki vannak haverjai. Én meg szeretném ha szórakozna, de így nem akarja.

Szerintetek ez korrekt? És szerintetek nem akarja, vagy csak azért nem akarja, mert nekem sem lesz lánybúcsúm?

27nő

2021. okt. 13. 23:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%

Miért lenne gáz?

Nemrég óta vált divattá. Minek?

A legközelebbi barátokat úgyis meghívja az ember.

Ti csak egymás felé legyetek korrektek.

Az a barátai felé nem számít. Ha nem akar,

ne erőltesd. Ő tudja, hogy mit miért.

Esküvő és nászút után lehet csapni egy jó közös bulit.

2021. okt. 13. 23:28
 2/24 anonim ***** válasza:
97%

"szerintetek nem akarja, vagy csak azért nem akarja, mert nekem sem lesz lánybúcsúm?"

Honnan a csudából tudná itt bárki ismeretlen?!

Nem ismeri senki a vőlegényedet.

Kérdezd meg tőle.

Nem értem, mit szorongsz emiatt, ahelyett, hogy

egymásnak örülnétek és készülnétek az esküvőtökre.

Sok boldogságot!

2021. okt. 13. 23:29
 3/24 anonim ***** válasza:
98%

Nekem sem volt. Próbáltak a munkatársnőim rábeszélni, de ugyan voltam barátnőim leánybúcsúján, de engem annyira nem hatott, hogy én ilyet tartani akarjak. Marhulni akkor is tudunk ha nincs épp alkalom rá.

Uncsinak tartom és ötletelennek.

2021. okt. 13. 23:35
 4/24 anonim ***** válasza:
97%

Nekem 2 is volt, egyet sem akartam. Mindkettő meglepi, mindkettő feszengős, mindkettő úgy, hogy abszolút nem vették figyelembe, én mit szeretek (absztinens vagyok és ivós játékot találtak ki pl 🤦🏼‍♀️). Szívesen odaadom mindkettőt, ha kéred. 😄

Egyébként ha lenne kedve hozzá, próbáld rábeszélni, nehogy később nehezteljen miatta.

2021. okt. 13. 23:43
 5/24 anonim ***** válasza:
8%
Milyen ember akinek nincs egy szál barátja se?
2021. okt. 13. 23:51
 6/24 peca1000 ***** válasza:
90%

Nekem volt 2 esküvőm, nem akartam legénybúcsút, eszembe sem jutott, igaz, haverjaim sem nagyon voltak.

Az asszonyaimnak meg egyáltalán nem voltak barátnői, ott sem merült fel.

Ha a pasid nem akar legénybúcsút, akkor ne erőltesd.

2021. okt. 13. 23:59
 7/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha nem kikövetelted akkor teljesen korrekt. Ezzel együtt ne legyél önző, ne akard kalickába zárni, engedd el had iszogasson a barátaival. Teszel az irányába egy erős gesztust aminek a gyümölcse az érzelmeket tovább érleli.
2021. okt. 14. 00:27
 8/24 anonim ***** válasza:
11%

nem ez a gáz, hanem, h. egy 27 éves nőnek nincs normális kapcsolathálója, nem tud egyetlen barátot sem felmutatni.

ez árulkodó, és nagyobb gáz.

2021. okt. 14. 01:19
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Mi egyben tartottuk a kettőt. Nekem sincsenek barátnőim szinte, úgyhogy a srácok kitaláltak egy ilyen páros vetélkedős feladatsort nekünk a városban. Nagyon klassz volt, szerintem jobban élveztem, mintha külön lett volna.

De természetesen azzal sincs szerintem semmi baj, ha nem tartotok ilyesmit. A ti esküvőtök, az lesz előtte és utána is, amihez nektek kedvetek van.

2021. okt. 14. 01:30
 10/24 anonim ***** válasza:
95%
És mielőtt bárki beugat, hogy nincsenek barátaim: de, vannak, egytől egyig férfiak. A legközelebbi nő, akit ismerek, a 70 éves szomszédom és a cégnél a project manager. Fiúkkal meg fura lenne a leánybúcsú...
2021. okt. 14. 01:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!