Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha nem lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha nem lesz lánybúcsúm és emiatt a vőlegényem sem akar legénybúcsút?

Figyelt kérdés

Nos nekem nincs egy szál barátnőm se. Csak egy lány unokatesóm, aki barátnős viszonyt ápol velem, de most ketten nem állunk neki a lánybúcsúnak. Így nekem ez ki fog maradni.

Pedig én vágynék rá. Valami jópofa, elvetemült csajos bulira. Unokatesómnak vannak barátnői, de az abszurd lenne ha őket szervezné be, mikor nem is vagyunk jóban....

Na és ezen felbuzdúlva mondta a vőlegényem, hogy akkor neki sem lesz legénybúcsúja. Pedig neki vannak haverjai. Én meg szeretném ha szórakozna, de így nem akarja.

Szerintetek ez korrekt? És szerintetek nem akarja, vagy csak azért nem akarja, mert nekem sem lesz lánybúcsúm?

27nő

2021. okt. 13. 23:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
87%

Nekem is csak egy igazi barátnőm van. Nem árul ez el rólam semmi rosszat, inkább az a szánalmas, aki ilyenen ítélkezik.

Érdekes, mégis a kérdezőt is el szeretné venni a párja, és nekem is stabil kapcsolatom van, szeretjük egymást, és engem is eljegyeztek. Van normális munkám, karrierem, kollégákkal is jól kijövök. Családommal is jó kapcsolatot ápolok. Teljes mértékben boldog vagyok. Komolyan van olyan ember, aki ilyen miatt nevez halál komolyan gáznak valakit úgy, hogy nem is tud róla semmit?

2021. okt. 14. 03:28
 12/24 anonim ***** válasza:
7%

Szerintem a kannak pedig kijar a legenybucsu, k***akkal, kokoval.

Utana 40-50 evig ugyis a rabszolgad lesz, hagy erezze mar jol magat elotte.

2021. okt. 14. 03:43
 13/24 anonim ***** válasza:
97%

12

Na, ilyen embereket nem veszünk el és nem megyünk hozzájuk. 😘

2021. okt. 14. 03:56
 14/24 anonim ***** válasza:
94%
"A kannak" :D Nem vagy komplett.
2021. okt. 14. 08:32
 15/24 anonim ***** válasza:
94%

Nekünk sem volt sem leánybúcsú, sem legénybúcsú. Közösen elmentünk a barátainkkal ünnepelni egyet.

Egyébként engem amúgy sem vonz, hogy pár hülye p.csával visítozva menjek végig a városon, a fejemen egy brokis koronával.

2021. okt. 14. 11:04
 16/24 anonim ***** válasza:
92%
Miért lenne gáz? Mi is már megbeszéltük, hogy nem lesz leány-legénybúcsúnk, max bulizunk egyet a közös barátainkkal helyette.
2021. okt. 14. 11:10
 17/24 anonim ***** válasza:
92%
Én imádom az Amerika majmolást, de nekem ez az egész legény -és lánybúcsú annyira cringe.
2021. okt. 14. 11:43
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

Nekunk ugyan meg nincs eskuvo kilatasban, de az egyetlen baratnommel megbeszeltuk, hogy mi kettesben elmegyunk par napra nyaralni, es az lesz a leanybucsum.

Ha nem is akarsz bulizni, egy uncsitesos wellnesshetvege masszazzsal, stb talan belefer nektek is

2021. okt. 14. 12:04
 19/24 anonim ***** válasza:
92%

"Egyébként engem amúgy sem vonz, hogy pár hülye p.csával visítozva menjek végig a városon, a fejemen egy brokis koronával."

😂😂😂

Szerintem ez lehet személyre szabott. Az én barátnőim mondjuk szabadulószobát szerveznének, nem visítozást, mert az nem a mi világunk. De szabaduló szobához (vagy akármilyen bulihoz) nem kell férjhez mennem.

2021. okt. 14. 12:35
 20/24 A kérdező kommentje:

Mégis mit árul el az, hogy nincs nagy baráti köröm??

Ott a vőlegényem, számomra ő is egy barát a szerelem mellett és ott az unokatesóm. Mindketten korombeliek, jól megvagyok velük. Volt 1 nagyon jó barátnőm ő meg elköltözött Angliába 5 éve...

Hát mondjuk minek is magyarázkodok?

2021. okt. 14. 13:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!