Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri elmondani a legjobb barátodnak hogy meleg vagy?
Kezdjük azzal hogy IGEN meleg vagyok,igen faszom ez van beszoptam,igen dögöljek meg. lepra köcsög vagyok. oké megvolt a letorlás rész. Szóval most a segítséget kérném a még maradék válaszolni még vágyó embertől.
Szóval az a bajom,hogy ugye mint meleg fiúnak mint természetes,sok fiú haverom és barátom van. Na most a legjobb barátom lassan másfél éve a csajozással jön. És értem én hogy teljes szívéből jót akar,de nagyon lefáraszt már az állandó nyaggatás. Megyünk bulizni;akkor jól becsajozol!Akármi van mindig elő ugrik ez a része, múltkor már szóvá is tette,hogy milyen facér vagyok már hogy nincs csajom és hogy lassan már gáz. Na ma telt be a pohár,mikor fél óráig ecsetelte hogy az új kis kilencedikesek közül hány jó csaj van és hogy melyik nem ribanc és melyik milyen aranyos és összetudna hozni. Erre már nem tudtam kifogást találni,szóval mondtam hogy jó belehúzok :)
Na most tudom hogy nem itt gyakorikérdéseken kéne ilyen fontos dologról tanácsot kérnem,de először itt kezdem. Bevállaljam hogy legjobb barátnak elmondom, aki bár nem homofób,szóval 100000% hogy elfogadna,csak utána lenne következménye az egésznek. Tudjátok ez a rádöbbenés hogy na bazz ő a férfiakat szereti és én az vagyok,és akkor biztos vonzódik hozzám. Aztán majd másképp tekint rám,és nem lesz olyan mint eddig, nem lesznek olyan közeli mozzanatai,nem ölelget majd mint eddig mert majd fél hogy félre nem értem,vagy bármi más indokból megváltozna. Nekem ez nem ér ennyit :( Később akarom elmondani neki, mikor mindketten érettebbek leszünk. mivel 17évesek vagyunk.
Köszönöm előre is akinek bármi segítő szándéka is van. Mert teljesen céltalan vagyok..nem tudom mitévő legyek.
És tényleg nagyot csalódnék ha jönnének olyan hozzászólások amik engem és a melegségemet szapulja. Nem,nem járok felvonulásra hanem egy tanuló diák vagyok és lehet hogy épp az egyik barátod,haverod akire mindig számíthatsz. Vagy épp az az ember aki majd hozzájárul az országod fejlődéséhez,GDP-jéhez. És ha te édesanyád rákos akkor senki se mondja azt hogy hülye rákosok,akkor ezen az elven te se mond rám hogy hülye bu.zi, hisz a bu.ziság betegség szerinted..,de a betegeket meg elfogadjuk,kész :)
Elég furcsa volt 18 éves fejjel visszaolvasni a körülbelül egy évvel ezelőtti énem írását.
Igazából jobban tettem hogy nem mondtam el,megtaláltam a számomra legjobb megoldást: a kettős életet :)
Van párkapcsolatom és azt külön kezelem.nem vezetem be a baráti társaságomba.
A barátokkal meg bulizás,ökörködés :)
Most én ugyanígy élek mint te 2011ben. Kíváncsi vagyok, nálad azóta mi és hogy alakult. Én is válaszoltam erre a kérdésre még 2011-ben én az egyik barátomnak elmondtam, azóta senki másnak nem. Tulajdonképpen kettős életet élek én is bár ezt nem szeretem így mondani. Tavaly nyáron megtaláltam életem szerelmét, azóta boldogan együtt vagyunk, sajnos nem tudjuk felvállalni a kapcsolatunkat, sok hátrányunk ebből nem származik, de azért jó lenne, ha nem kellene hazudnom a legjobb barátaimnak amikor nem érek rá valamikor, a szüleim ismerik a barátomat, de ők nem tudják hogy a szerelmem, mivel azt hiszik én hetero vagyok, szóval azt hiszik szimplán csak jó barátok vagyunk. Az élet így is tökéletes és nem panaszkodhatom, csak kicsit fáj, hogy nem merjük egymás kezét megfogni az utcán és mindig attól kell tartani, hogy ki vesz észre, bár már megszoktam az elejétől kezdve... De szerintem megéri és hálás vagyok a sorsnak de főleg ennek az oldalnak, hogy meg találtam életem szerelmét :) Mert bizony itt ismertem meg és tavaly nyár óta együtt vagyunk és szerintem nincs a boldogságtól fontosabb dolog, úgy érzem én most az vagyok!
18F
Igy valaszolva majdnem 2018bol a 2011es kerdesmre: Ha minden jol megy lassan dr. lesz a nevem elott, volt egy ketto es egy harom eves parkapcsolatom is. azota a barataim tudjak rolam. Semmi bajuk nincs velem, sőt leszidtak hogy miert nem elobb mondtam el nekik:) megismertek a paromat a fiu es lany baratok is, egyutt nyaraltunk is meg partyztunk. Igazabol minden ugy mukodik ahogy lennie kell az embernek egy normalis vilagban:)
Kitartast kivanok minden bujkalo melegnek, amikor elerkezettnek latjatok az idot bujjatok elo nyugodtan. Nekem ez 2013ban volt 20eves korom tajekan. De volt csaj barat aki mar 2011ben tudta:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!