Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri elmondani a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri elmondani a legjobb barátodnak hogy meleg vagy?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal hogy IGEN meleg vagyok,igen faszom ez van beszoptam,igen dögöljek meg. lepra köcsög vagyok. oké megvolt a letorlás rész. Szóval most a segítséget kérném a még maradék válaszolni még vágyó embertől.

Szóval az a bajom,hogy ugye mint meleg fiúnak mint természetes,sok fiú haverom és barátom van. Na most a legjobb barátom lassan másfél éve a csajozással jön. És értem én hogy teljes szívéből jót akar,de nagyon lefáraszt már az állandó nyaggatás. Megyünk bulizni;akkor jól becsajozol!Akármi van mindig elő ugrik ez a része, múltkor már szóvá is tette,hogy milyen facér vagyok már hogy nincs csajom és hogy lassan már gáz. Na ma telt be a pohár,mikor fél óráig ecsetelte hogy az új kis kilencedikesek közül hány jó csaj van és hogy melyik nem ribanc és melyik milyen aranyos és összetudna hozni. Erre már nem tudtam kifogást találni,szóval mondtam hogy jó belehúzok :)

Na most tudom hogy nem itt gyakorikérdéseken kéne ilyen fontos dologról tanácsot kérnem,de először itt kezdem. Bevállaljam hogy legjobb barátnak elmondom, aki bár nem homofób,szóval 100000% hogy elfogadna,csak utána lenne következménye az egésznek. Tudjátok ez a rádöbbenés hogy na bazz ő a férfiakat szereti és én az vagyok,és akkor biztos vonzódik hozzám. Aztán majd másképp tekint rám,és nem lesz olyan mint eddig, nem lesznek olyan közeli mozzanatai,nem ölelget majd mint eddig mert majd fél hogy félre nem értem,vagy bármi más indokból megváltozna. Nekem ez nem ér ennyit :( Később akarom elmondani neki, mikor mindketten érettebbek leszünk. mivel 17évesek vagyunk.

Köszönöm előre is akinek bármi segítő szándéka is van. Mert teljesen céltalan vagyok..nem tudom mitévő legyek.

És tényleg nagyot csalódnék ha jönnének olyan hozzászólások amik engem és a melegségemet szapulja. Nem,nem járok felvonulásra hanem egy tanuló diák vagyok és lehet hogy épp az egyik barátod,haverod akire mindig számíthatsz. Vagy épp az az ember aki majd hozzájárul az országod fejlődéséhez,GDP-jéhez. És ha te édesanyád rákos akkor senki se mondja azt hogy hülye rákosok,akkor ezen az elven te se mond rám hogy hülye bu.zi, hisz a bu.ziság betegség szerinted..,de a betegeket meg elfogadjuk,kész :)

2010. szept. 1. 22:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is fiút szerettem már az oviban is, lacinak hívták, de nem mertem szólni mert más fiúk csaj neveket mondtak.
2010. szept. 2. 10:25
 32/45 anonim ***** válasza:
2010. szept. 2. 10:48
 33/45 anonim ***** válasza:
25%
én nem vagyok homofób, már írtam is, hogy sok meleg barátom van. engem csak az bosszant, mikor csinálják a felvonulásokat, hogy az emberek fogadják el őket. miért nem lehet úgy élniük, mint minden más embernek? nem kell ezt nagydobra verni.
2010. szept. 2. 10:55
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

Tudod mi volt németben?

Elmentem egy családhoz pár hétre, pár nap múlva átjött a szomszédból a szomszéd néni és a fia, megnézni engem, beszélgetni velem és bemutatkozni.

A nő elmondta ki ő mit csinál, bemutatta a fiát: Ezt itt az egyetlen fia, Daniel, aki meleg.

Én megcsak pislogtam hogy ezt most hogy meg miért, majd mikor rákérdeztem akkor mondta hogy itt mindeki közli a másikkal hogy ne legyen belőle baj.

Hírtelen nem értettem a dolgot, de aztán rájöttem, ha közli velem hogy a fia meleg, akkor nincs félre értés, nincs találgatás, nincs a fia háta mögött összesúgás.

Lényeg a lényeg, ha magyarországon is ez olyan mindennapos dolog, vagyis köztudott akkor nem lenne vele semmi baj, nem kellene felvonulás.

Egyszer kellene megérteni, vagy kimondani, mi melegek vagyunk, mi meg nem de minket nem zavar a dolog éljetek úgy ahogy akartak, nem verünk meg ezért az utcán nem veszíted el a munkahelyed emiatt, nem dob ki a családod.

2010. szept. 2. 11:06
 35/45 anonim ***** válasza:
23%
Úgyszintén nekem sincs a melegekkel semmi bajom, hiszen mi lenne? Ismerősöm is van, mégsem zavar. Csak az már annál jobban, ahogy előttem írták, hogy saját maguk tartják önmagukat másnak, és kitaszítva, meleg felvonulásokat csinálnak, és egyebek. Én sem csinálok felvonulást, mert hetero vagyok. Nem kéne nagy dobra verni, és élni csendesen az életet, mint a többi másik ember, és nem is lenne belőle annyi gondotok.
2010. szept. 2. 16:21
 36/45 anonim ***** válasza:
0%

Háááááááááát

17 évesek vagytok. Sztem ne mond el mert 2 lehetőség lesz

a. Megutál

b. Megutál, és még szét is kürtöli.

2010. szept. 2. 16:36
 37/45 A kérdező kommentje:

Na érdekes kommentek jöttek.

1. A heterok azért nem csinálnak felvonulást mert talán mindenhez van joguk??!?! Ott smárolsz,dugsz ahol akarsz és nem vernek meg érte. Míg ha én csak kézen fogva mennék a barátommal asszem lehet nem érnék haza jópár helyről/helyen.

2. Lehet úgy tűnik hogy rinyálok de elhiheted hogy milyen elegem van az egészből...

3. Nem tudom még mi lesz a dologból,egyenlőre nem mondom el neki, még kivárok.

2010. szept. 2. 18:03
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett azóta? én most nyáron mondtam el a legjobb barátomnak... Eddig úgy néz ki jól fogadta :)
2011. szept. 3. 19:25
 39/45 A kérdező kommentje:
Nem mondtam el... és jobb is így. Nem tudom,lehet ez egy ideig így marad. Nem éri meg,szerintem. :)
2011. szept. 13. 20:20
 40/45 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon megkönnyebbültem mióta elmondtam... :)
2011. szept. 20. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!