Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri elmondani a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri elmondani a legjobb barátodnak hogy meleg vagy?

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal hogy IGEN meleg vagyok,igen faszom ez van beszoptam,igen dögöljek meg. lepra köcsög vagyok. oké megvolt a letorlás rész. Szóval most a segítséget kérném a még maradék válaszolni még vágyó embertől.

Szóval az a bajom,hogy ugye mint meleg fiúnak mint természetes,sok fiú haverom és barátom van. Na most a legjobb barátom lassan másfél éve a csajozással jön. És értem én hogy teljes szívéből jót akar,de nagyon lefáraszt már az állandó nyaggatás. Megyünk bulizni;akkor jól becsajozol!Akármi van mindig elő ugrik ez a része, múltkor már szóvá is tette,hogy milyen facér vagyok már hogy nincs csajom és hogy lassan már gáz. Na ma telt be a pohár,mikor fél óráig ecsetelte hogy az új kis kilencedikesek közül hány jó csaj van és hogy melyik nem ribanc és melyik milyen aranyos és összetudna hozni. Erre már nem tudtam kifogást találni,szóval mondtam hogy jó belehúzok :)

Na most tudom hogy nem itt gyakorikérdéseken kéne ilyen fontos dologról tanácsot kérnem,de először itt kezdem. Bevállaljam hogy legjobb barátnak elmondom, aki bár nem homofób,szóval 100000% hogy elfogadna,csak utána lenne következménye az egésznek. Tudjátok ez a rádöbbenés hogy na bazz ő a férfiakat szereti és én az vagyok,és akkor biztos vonzódik hozzám. Aztán majd másképp tekint rám,és nem lesz olyan mint eddig, nem lesznek olyan közeli mozzanatai,nem ölelget majd mint eddig mert majd fél hogy félre nem értem,vagy bármi más indokból megváltozna. Nekem ez nem ér ennyit :( Később akarom elmondani neki, mikor mindketten érettebbek leszünk. mivel 17évesek vagyunk.

Köszönöm előre is akinek bármi segítő szándéka is van. Mert teljesen céltalan vagyok..nem tudom mitévő legyek.

És tényleg nagyot csalódnék ha jönnének olyan hozzászólások amik engem és a melegségemet szapulja. Nem,nem járok felvonulásra hanem egy tanuló diák vagyok és lehet hogy épp az egyik barátod,haverod akire mindig számíthatsz. Vagy épp az az ember aki majd hozzájárul az országod fejlődéséhez,GDP-jéhez. És ha te édesanyád rákos akkor senki se mondja azt hogy hülye rákosok,akkor ezen az elven te se mond rám hogy hülye bu.zi, hisz a bu.ziság betegség szerinted..,de a betegeket meg elfogadjuk,kész :)

2010. szept. 1. 22:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
85%
ma 23:22-es megkérdezhetem miért teszel fel HÜLYE kérdéseket? :))
2010. szept. 1. 23:25
 22/45 A kérdező kommentje:

Mert engem így vettek Vaterán,azért.. -.-"

Annyira könnyen beszél egy hetero... te úgy se fogod átélni azokat a dolgokat amiket én igen,ha meg nem tudsz így elfogadni mert nincs benned annyi józan paraszti ész hogy felfogd hogy nem mind a 7 milliárd ember ugyan olyan,hanem van aki másképp születik...akkor most miről beszélünk?

2010. szept. 1. 23:29
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Hmmm.....Én nem túl rég kereken 1 éve mentem át hasonlón..Bár nem tom nálatok mit takar a legjobb barátság fogalom. Én a (''legjobb barátomat'') kb 13 éve ismerem mindig számithatok rá..inkább már testvéri viszony alakult ki közöttünk mint barátság,ennek ellenére egy éve montam el neki..talán ennek oka az is lehet, hogy 21 év alatt most sikerült normálisan elfogadni ezeket a dolgokat magamban....Egyátalán nem csalódtam benne..pont leszarja ,hogy mien az identitásom..azokon a dolgokon amin keresztül mentünk semmit sem változtat .Elég megértő volt .. nem is nagyon kételkettem ,hogy másképp lesz.Ez az egész Coming out -olás a barátom nak tulajképp saját magamnak is egyfajta bevallás volt amit olysokájig elakartam magamba temetni igy kimondani egy ebben a témában nem érintettnek nagyon meg könnyebülés volt .Na szoval nemakarok regényt irni szerintem attól függ mien kapcsolatban vagy a ..barátoddal ,hogy tényleg megbizható társ e ???
2010. szept. 1. 23:43
 24/45 anonim ***** válasza:
4%
Nem tettem fel hülye kérdést, csak simán érdekel, hogy mi vesz rá egy egészséges, normális életet élő fiatal srácot arra, hogy a saját neméhez vonzódjon. Nem tartom magam suttyó parasztnak (vagy minek is neveztél), de érdekesnek találom a dolgot. Talán egy gyerekkori betegés, vagy félrenevelés. Esetleg mindkettő. De meleg léted ellenére úgy beszélsz és írsz, kb mint egy 16éves beképzelt flegma tinilány. Sajnos a melegség, amiben te szenvedsz, egy lelki betegség.
2010. szept. 1. 23:44
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
hursan Már boccs ,de te egy eléggé nyomorék gyökér lehetsz.Téged mi a tököm vesz rá arra ,hogy a csoajok fele úgy közeledj..szekszuálisan.........ahogy te közeledsz a csajok fele amien vágyakat élsz meg stb a nők iránt ..Ugyan ez történik egy homoszexuális egyedel csak ő a saját nemével éli ezt meg nem lehet ellenne mit tenni próbálkoztam 21 év alatt nem ment kb 4 éves koromóta vágom mi a szitu velem ..ugyhogy kérlek ne fárasz ..
2010. szept. 1. 23:59
 26/45 anonim ***** válasza:
7%
Nekem ne próbáld azt mondani, hogy 4 (négy!) éves korodban szeretted a pasikat. Négy évesen örültem ha nem szartam be. Ha hazudozol, legalább úgy tedd, hogy ne írj ekkora baromságokat. Nyomorék gyökér, én? Mert a világ 95%(vagy még több?) férfi állományával együtt én is a nőket szeretem? Gondolkozz már el magadon ratyikám. Nem veszekedni akartam, sem beszólni, csak értelmes választ kapni arra, hogy mi visz rá titeket arra, hogy a saját nemetekhez vonzódjatok. Értelmes, megértő válaszokat vártok, de ha én kérdek valamit, egyből letámadtok hogy nem tolerálom a melegeket, hogy gyökér nyomorék vagyok. Ennyit erről.
2010. szept. 2. 00:07
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
jo ne szivd melre csak mostanság kur&&ra tele a tököm az okoskodó kivül aállokal.. akiknek fogalmuk sincs az egész ről ..egyébként meg gondolom az oviban kis mariska mutogatta neked is a punciját + juliska szájra puszit adott...nekem karcsika csinálta ezt kb...már akor tuttam ,hogy fiuk jobban foglalkoztatnak ,csak akkor még nem volt normális realitás érzésem igy akkor még ki tuttam zárni..hogy mi vesz rá a buzulásra nemtom valami olyasmi érzés mint amikor neked eszed be jut egy csaj vagy csak vágysz egy kapcsolatra nekem ugyan ez csak saját nemem iránt történik ez meg..amugy megmár pont leszarom ez van!!!!f@szt foglalkozzak én már más véleményével..bocs ha tul nyers vagyok
2010. szept. 2. 00:19
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy el tudna fogadni úgy is, szerintem valld be. Végül is ez is a barátságotok próbája. Ha megbízik benned, és igazi barát, képes lesz elfogadni téged, és felfogni, hogy nem akarsz tőle semmit.

Egyébként én (hetero) lány vagyok, 2 leszbikus és 2 biszex nagyon jó barátnőm van, de ez semmit nem változtatott a viszonyunkon, és soha nem is gondoltam rá, hogy bármelyikük akarna tőlem valamit! Szerintem, ha valakinek ez az első gondolata, és nem tudja megérteni, az már fóbia.

És kérdező, ne foglalkozz az olyan idiótákkal, akik szidnak. Te is ugyan olyan ember vagy mint ők, mert nem a nemi identitás tesz jó vagy rossz emberré valakit.

2010. szept. 2. 02:33
 29/45 anonim ***** válasza:
0%

Azoknak akik a homoszexualitásról vitáztak:

Nos, a homoszexualitást sokan sok szempontból vizsgálták már. Egyesek szerint érzelmi zavar, mások szerint pszichikai betegség, amely férfiaknál az apával való, nem megfelelő kapcsolat miatt jön létre. Fontos hogy a fiú és az apa között legyen testi kontaktus!!! Ha a fiú úgy érzi, apja nem adja meg neki a kellő figyelmet, szeretet, akkor másik férfiaktól próbálja meg ezt megszerezni.

Ezt állítják az okosok.

Vannak akik úgy gondolják, hogy veleszületett tulajdonságról van szó. Nos igen, erre is van példa szép számmal. Volt aki már óvodában is saját nemébe tartozó embernek adott puszit, meg talán mást is.

Szerintem nem lehet a homoszexuális személyeket egy kalap alá venni. Van akiben lelki trauma okozza (Sok meleget ismerek akinek nagyon rossz kapcsolata van az apjával)

és van akiben gyerekkora óta megvan a hajlam. (Erre kevesebb példát tudok, de van.)

2010. szept. 2. 09:12
 30/45 anonim ***** válasza:
100%

Még nem olvastam teljesen végig mindenki hozzászólását, de egy valami megütötte a szemem, hogy ez betegség, mos szeretném leszögezni még az elején hogy nem az!!!

A betegségekre van gyógymód, ha erre is lenne, az elég érdekes dolgokat hozna magával, mert ha van egy gyógyszer, ami melegből csinál heterót, akkor ez visszafele is működne.

Én elmondtam legjobb barátomnak és nagyon nem volt meglepődve, azt mondta ez olyan mintha közölném vele, hogy zöld a szemem színe. Azóta is úgy nézz rám mint eddig, teljesen tisztában van a szexualitásával, ha próbálkoztam volna nála akkor sem lett volna semmi, mert tudta hogy ő nem képes erre, ezért nem is fél tőlem, mint itt egy két ember a melegektől.

A másik barátomnak mikor elmondtam, ő már rosszabbul fogadta, kiírt egy olyat msn-re: Búúzik vére folyón patakokban.

Na erre kikeltem egy kicsit magamból és kérdeztem mi baja van neki velük, mit ártottak neki, bepróbálkozott valaki vagy mi bajod. Aztán jött a tarkólövéssel meg a többi hangzatos dologgal, és 4 óra msn ezés után megmondtam neki. Másnap hosszasan elbeszélgettem vele, és azóta okés minden, felfogta a dolgot, de előtte meg kellett benne változtatni elég sok dolgot, mármint a gondolkodásában.

Én azt mondom ha úgy érzed képes ezt felfogni, feldolgozni, helyén kezelni akkor nyugodtan mond meg neki, és soha se szégyelld hogy meleg vagy, ezer meg egy jó dolog van benne, amiket nem kezdek el itt sorolni mert azonnal szétpontoznának.

2010. szept. 2. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!