Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a "Férfihang" nevezetű magazinról?
Akkor most halljál róla:
Én a pl. a Mindennapi pszichológiát időnként megveszem. Meg ha utazok, időnként valami napilapot is.
A lúzer senkik pöcegödre.
Egyszerűen nem értem Toroczkait hogy hogy állhatott le ezzel az agyalágyult bandával. Nem vagyok MH szimpatizáns, sőt, libsi femináci, ahogy itt a magamfajtát hívják 😀 de Toroczkait ennél sokkal többre tartottam. Biztos hogy sokat ártott a pártjának ezzel a húzásával. Még a jobboldali konzervatív nők is elutasítják ezeknek a f.hangos nőgyűlölő férgeknek a tombolását.
"férfiszemmel"
Nem. Ez elborult, hímnáci oldal :D
Kb. nyolc éve néha rákattintottam. Akkor egy csomó pofa sírt-rítt, hogy a nőknek csak az alfahímek meg a nigériai bevándorlók kellenek, és ők szegény béták megszívják, na de majd most jól alfásítják magukat, aztán majd válogatnak a nők között...
Aztán most a kérdést látva ismét felmentem az oldalra. Ugyanazok a csávók sírnak-rínak, hogy a nőknek csak az alfahímek kellenek, ők szegény béták megszívják, na de majd most jól alfásítják magukat...
Egymást szopkodó, sérült lúzerek, akik a lényegi önfejlesztés helyett minden kudarcukat a nők nyakába varrják, és majd' egy évtized alatt sem jönnek rá, hogy ha nem változtatnak, akkor lúzerek maradnak életük végéig.
8
Húú ez kemény, akkor ahhoz képest a gyakori incel szekciója semmiség.
Hogy működhet legálisan egy olyan oldal?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!