Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a "Férfihang" nevezetű magazinról?
"Hogy működhet legálisan egy olyan oldal?"
mert a kutyát sem érdekli, mi hülyeséget hordanak össze.
A személyeskedésen kívül NAGYON ritka a tényleges tartalom. Olyan b*sz*m ritka, hogy elvétve néha nyomokban talán tartalmaz némi részigazságot. Akik szinte csak mocskolódni tudnak, és például képtelenek az ellenvéleményekkel mit kezdeni, képtelenek egy párbeszédet indítani, hogy másokkal közösen létrehozzanak egy megoldást pl az egymástól való elidegenedés kérdésére, azokról nincs mit mondani.
Nem szeretem a feminizmusnak azt az irányzatát sem, ami kimondja: Mi férfiak mocskos állatok vagyunk. Mind a kettő ugyanaz, csak pepitában. Mi a különbség? Semmi. Az egyik utálja a másikat. A másik utálja az egyiket. A problémákat megoldani nem oldják meg, csak megy az egymásra köpkölődés. És sajnos szvsz ez az oldal is a két szélsőség csatatere. Jobb lenne inkább megértéssel fordulni a másik irányába, megbeszélni, hogyan lehet megoldani a problémákat. Ez MINDENKIRE vonatkozik. Kivétel nélkül. Kérem a lepontozásokat.
Én nemrég találtam rá, és bevallom, engem szórakoztat. Munka miatt nagyon sok internetezésre fordítható szabadidőm van most, úgyhogy hálás vagyok nekik, hogy könnyebben eltelik a 8 óra, ahogy katasztrófa-turistáskosdom kicsit.
Amúgy szánalom az oldal. A cikkek maguk még viszonylag ártalmatlanok (legalábbis amikkel találkoztam), nem általánosítóbbak vagy ostobábbak mint mondjuk egy Cosmopolitan. Na de a kommentszekció, az igazi fertő. Olyan nekem olvasni, mint valami Győzike showt néznék.
Most felmentem és elolvastam egy "cikket", ami arról szólt, hogy könyvhéten egy feminista csaj dedikálta a könyvét, erre odament hozzá egy kopasz, sörhasú, kétajtós szekrény iq-fighter fradista, és elkezdett vele izmozni.
Szóval a tízéves fennállásuk alatt az a legnagyobb eredményük, hogy valami hülye, koleszterint izzadó haverjuk beszólt egy ötvenkilós nőnek. Sikersztori, emberek! XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!