Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova lettek innen azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hova lettek innen azok a felhasználók akik pár éve még aktívak voltak?

Figyelt kérdés
Név szerint nem sorolnám, de voltak fix arcok, nyilván mivel nem anonímként írtak. Nem csak siránkozó incelek, hanem érdekeseket sztorizó, egyedi meglátásokkal rendelkezdő tagok. Most ez teljesen kikopott. :/
2021. szept. 21. 22:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%

En 8 eve itt, az akkoriak kozul Laylah-t szoktam latni neha, aki nevvel ir. Eleinte en is nevvel irtam :)

37F incel

2021. szept. 22. 00:45
 12/18 anonim ***** válasza:
27%
Hm, sexy ladyk, az alpha male charme-ja és jelenléte változatlan...
2021. szept. 22. 06:13
 13/18 anonim ***** válasza:
Kb. 11 éve vagyok itt, Jaguar warrior, napietus, rájuk emlékszem.
2021. szept. 22. 06:19
 14/18 anonim ***** válasza:
2009. aug. 28-án írtam az első válaszomat és 2010. aug. 9-én tettem fel az első kérdésemet. 2 év maradt ki 2014 környékén, amikor az oldal felé se néztem, de azóta aktív vagyok válaszok tekintetében. Jelenleg 39N
2021. szept. 22. 08:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Eltűntek az értelmes kérdésekkel együtt.

Én 2010-ben regisztráltam először, olyan négy év kihagyás után jöttem fel újra pár éve. De ez már nagyon más mint akkor. Érezhetően szinte hónapról-hónapra csökken az oldal színvonala és látogatottsága. Sokszor ismétlődnek a kérdések, unalmas leírni ugyanazt ötvenedjére, sok értelmetlen, provokáló, siránkozó, kitalált kérdés, amihez hozzászólni sincs kedve az embernek...

2021. szept. 22. 14:28
 16/18 anonim ***** válasza:
1,5 éve lett újítva az oldal, közben jött a Panda helyzet: jöttek újak, így a régiek kiváltak, mert rengeteg troll van még ma is itt, valamint tök sok a fiatal, akiknek nem feltétlen itt kellene keveregniük.
2021. szept. 22. 22:38
 17/18 anonim ***** válasza:
45F még mindig a sexy ladyk rendelkezésére áll...
2021. szept. 22. 23:31
 18/18 anonim ***** válasza:
Mert ElNath én voltam. 😈
2021. szept. 23. 00:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!