Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az edzőteremben egy fiú aki nagyon tetszik, de eddig csak kétszer láttam. Hogy lehet edzőteremben ismerkedni?
Figyelt kérdés
Mindig bent van neki a fülhallgatója.
Úgy érzem néha össze-össze nézünk, de lehet csak véletlen.
Hogy tudnék vele összeismerkedni?
2021. szept. 5. 17:59
11/18 anonim válasza:
Menjnoda, kérd hogy segítsem valamiben. Közben meg tudjàtok bedzélni hogy utàna megisztok egy italt
12/18 A kérdező kommentje:
Pl milyen segítséget? Azért elég otthonosan mozgok a teremben.
2021. szept. 5. 19:06
13/18 anonim válasza:
Én pl akkor szoktam segítséget kérni, ha a csigát akarom használni és nem bírom fel-le mozgatni és betenni a helyére(tényleg nem megy).
14/18 anonim válasza:
Mondjuk amúgy én ilyen kis pici lány vagyok, ha te magasabb/testesebb vagy, nem lenne túl hihető, hogy ehhez segítség kell :D
15/18 anonim válasza:
Nem kell egyből lerohanni ismerkedessel. Kerj segitseget, vmiben es kesz, megvan a kontakt. Ha legközelebb latod, mosolyogj ra es koszonj neki. A következő alkalommal szinten. Aztan megkerdezheted hogy megy az edzes. Igy szep lasan kialakul az ismertseg es ha te is szimpi vagy neki, o is fog kezdemenyezni. Ha nem, annyi volt.
16/18 anonim válasza:
Nekem is mindig be van dugva a fülem és egyszer egy pasi akart valamit kérdezni (nem felszedni akart), hogy hasznalom-e x gépet és nem vettem eszre hogy szól hozzám, és a végén már előttem hadonászott mire eszrevettem😂.
De nem volt ciki, inkább vicces. Ettől ne parázz.
17/18 anonim válasza:
Nekem is mindig bent a füles, de ha pl feltűnően keresek valamit, amit valaki elhagyott (szivacs a guggoláshoz), akkor 1-2 ember mindig felajánlja a segítségét, addig kiveszem a fülest. Vagy pl ha látom, hogy valaki tök jó gyakorlatot végez, akkor megkérem, hogy mutassa meg hogy kell.
18/18 anonim válasza:
Ejts rá a lábára súlyt. Garantáltan felfigyel rád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!