Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Edző termben tetszik egy lány, mit mondjak neki ha oda
megyek hozzá?
Ne tolakodj, edzőterembe nem azért jàrnak az emberek.
2019. dec. 29. 10:11
Most miért ne lehetne edzőterembe ismerkedni? Mondjuk, ha beszélgetést kezdeményez az edzés elején/végén, és nem egyből letámadja?
Semmi nem zárja ki! Hajrá, kérdező, én neked szurkolok!
2019. dec. 29. 10:27
egy "szia" megteszi kezdésnek.
2019. dec. 29. 10:28
1#es vagyok!
Nem azt mondtam hogy nem lehet, pontosan arra gondoltam amit te irtál.
2019. dec. 29. 10:31
5/14 A kérdező kommentje:
vagy írjak rá facebookon ? :D
Nő vagyok, járok edzőterembe, ez a tuti!
Próbáld vele felvenni a szemkontaktust, ha állja akkor lehet tovább lépni, ha rád sem néz, gyorsan elkapja a tekintetés, távolabb megy tőled akkor felejtős!!
Ha megvan a szemkontaktus edzés végén dobj, be egy témát kizárólag az edzésről! Milyen jól esett, ő milyen ügyes, heti hányszor jár stb... Ha 1-2 szóban válaszol felejtős, ha nyitott akkor beszélgettek minnél többet majd bejelölöd és elhívod valahova. Igazából a terembe az a jó, hogy ráérsz hetekig,hónapokig adagolni magad, nem olyan mint a buli, hogy 6 órád van felszedni a csajt, mert lehet többet nem látjátok egymást. Sok sikert!
2019. dec. 29. 10:41
Edzőteremben edzeni vannak az emberek. Én egyszer próbáltam "közeledni" egy gesztussal, az is totál félre lett értve és én voltam a "f_sz", a nő pedig szépen megsértődött. Feltettem neki egyik súlyt, erre jól kiosztott, hogy elbírja ő meg mit képzelek és nem kell segíteni stb., le lettem b_szva. Na azóta sem próbálok kedves lenni senkivel ilyen helyen!
2019. dec. 29. 10:51
Egyszer odajött hozzám egy srác kettlebellel, hogy profinak tűnök, segítsek neki karra edzeni. A pálcika karjaimmal kicsit ironikus volt, de amúgy jópofa volt. Az már kevésbé, mikor elkezdett bálványozni, hogy egyedül járok edzeni este... Aztán mondtam, hogy dehogy egyedül, ott szenved épp a párom a lábtolónál. Aztán se puszi, se pá, el is pucolt onnan azonnal. Pedig nem nagydarab a párom. :( De olyan tré volt, hogy odajött csapni a szelet meg jópofizni, aztán mikor kiderült, hogy foglalt vagyok, lement bunkóba... Nem szeretem azokat az embereket, akik csak azért állnak velem szóba, hogy felszedjenek... Na mindegy
2019. dec. 29. 11:03
Edzőteremben ha ismerkedni akarsz először bizonyosodj meg róla hogy nem foglalt e a kiszemelt. Amúgy én elég gáznak tartom hogy ha egy jó csaj edz (látszólag) egyedül, biztos hogy köré fog repülni 6-8 férfi és látványos feszengésbe kezdenek, illetve orbidálva edzéssel hívják fel magukra a figyelmet. Nem tudom ezt a lányok hogy élik meg, de te kérdező ne így próbálj csajozni :)
2019. dec. 29. 11:17
Szia, szarul guggolsz, nézd, és állj be mögé guggolni, és nyomod hozzá közben a farkad. Tutira értékelni fogja.
2019. dec. 29. 11:36
Kapcsolódó kérdések: