Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az edzőteremben egy fiú aki nagyon tetszik, de eddig csak kétszer láttam. Hogy lehet edzőteremben ismerkedni?
Mindig bent van neki a fülhallgatója.
Úgy érzem néha össze-össze nézünk, de lehet csak véletlen.
Hogy tudnék vele összeismerkedni?
De úgy, hogy folyamatosan bent van neki a fülhallgató? Meg mi van ha van barátnője?
(tényleg nehéz a fiúk dolga, hogy odamenjenek a lányokhoz)
#9 hát én nem ezzel indítanék, mert ha nem kölcsönös a vonzalom, akkor tök ciki, hogy ilyennel indítasz, mert ebből abszolút levágós, hogy mire megy ki a dolog😀Ahogy feljebb írták, inkább csak kérj segítséget valamiben, utána már lehet így mellesleg rákérdezni erre a zenés dologra is pl. Vagy lehet ő fog felhozni valami témát, ha érdekled :)
Amúgy én is szívesen ismerkednék teremben, de mindig be van dugva a fülem...mostantól inkább füles nélkül járok, jöjjenek csak oda a pasik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!