Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van az edzőteremben egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az edzőteremben egy fiú aki nagyon tetszik, de eddig csak kétszer láttam. Hogy lehet edzőteremben ismerkedni?

Figyelt kérdés

Mindig bent van neki a fülhallgatója.

Úgy érzem néha össze-össze nézünk, de lehet csak véletlen.

Hogy tudnék vele összeismerkedni?

2021. szept. 5. 17:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
77%
Fiú vagy, vagy lány?
2021. szept. 5. 18:01
 2/18 A kérdező kommentje:
Lány.
2021. szept. 5. 18:03
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Menj oda hozzá, kérj segítséget valamiben :)
2021. szept. 5. 18:11
 4/18 A kérdező kommentje:

De úgy, hogy folyamatosan bent van neki a fülhallgató? Meg mi van ha van barátnője?

(tényleg nehéz a fiúk dolga, hogy odamenjenek a lányokhoz)

2021. szept. 5. 18:16
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát csak segítséget kérni mész oda, ha van barátnője az kiderül. A fülest meg majd kiveszi ha látja, hogy felé tartasz.
2021. szept. 5. 18:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Adok pár tippet szívesen :)
2021. szept. 5. 18:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
#4: Férfi vagyok, állandóan be van dugva a fülhallgató kondi közben nekem is. Simán menj oda és kérj segítséget, aztán lehet beszélgetni is. Nincs benne semmi extra, nem kell túlparázni. Ő csak örülni fog, hogy felkeltette valakinek az érdeklődését, függetlenül attól, hogy mi a végkimenetel.
2021. szept. 5. 18:24
 8/18 A kérdező kommentje:
Azt sem tudom mit mondjak, vagy hogy :D nem csináltam még ilyet, de valamikor el kell kezdeni
2021. szept. 5. 18:26
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
#8: Nem kell túlbonyolítani. Tessék: Szia! Bocsi, hogy megzavartalak X vagyok. Milyen zenét hallgatsz? Kéne pár tipp, már unom a sajátjaimat. :) - Aztán már rögtön kérdeztél is egy olyat, amiről valószínűleg szeret beszélni. Zenék, amiket szeret.
2021. szept. 5. 18:38
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

#9 hát én nem ezzel indítanék, mert ha nem kölcsönös a vonzalom, akkor tök ciki, hogy ilyennel indítasz, mert ebből abszolút levágós, hogy mire megy ki a dolog😀Ahogy feljebb írták, inkább csak kérj segítséget valamiben, utána már lehet így mellesleg rákérdezni erre a zenés dologra is pl. Vagy lehet ő fog felhozni valami témát, ha érdekled :)

Amúgy én is szívesen ismerkednék teremben, de mindig be van dugva a fülem...mostantól inkább füles nélkül járok, jöjjenek csak oda a pasik :D

2021. szept. 5. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!