Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetek akkora barom, hogy nem merek senkihez közeledni aki tetszik pedig járok edzőterembe az arcomat sem kifogásolták ismerősök, ilyenkor elkap a gyomorfájdalom, meg az idegeskedés, beteg vagyok vajon?
Ma is elindultam krosszozni, előtte megálltam az áruháznál és láttam 2 jó csajt abból az egyik rögtön kiszemelt magának, szerencsére jó rikító cuccokat hordok ilyenkor, meg a motorom gumija is citromsárga szóval nem lehet elvegyülni a tömegben.
Majd ki akadt a szemem, mozdulatlanul ültem és néztem, Ő is bámult, utána még vissza fordult.
volt már ilyen régebben is, bizonyos helyzeteknél, de sose mertem odamenni, elkérni a számát vagy megkérdezni a nevét
Úgy érzem ha sose fogok odamenni senkihez, akkor viszont így magam maradok, mert Ők meg azt gondolják, "hülye leszek lejáratni magamat a srác előtt, mi van ha odamegyek és nem tetszem neki"
21F
Én is hasonló helyzetben vagyok, csak én lányban...hiába mondják, hogy szép vagyok vagy hogy vannak értékeim, én ezt nem látom magamban, nem érzem magam elég jónak.
Viszont azt jól gondolod, hogy a lányok nagy többsége nem fogja megtenni az első lépést, főleg ha jól is nézel ki, így muszáj lesz összeszedned magad és kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!