Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családapák, férjek miért?
50 éves vagyok. Kikezdett velem a 20 éves kolléganőm, nyiltan szexkapcsolatot ajánlott.
Soha nem lesz még egy ilyen lehetőség.
Fantasztikus félév volt. Sose gondoltam hogy több lesz mint szex.
Nekem miért döntött úgy a volt párom, hogy a gyereke ellenére kidob és egy új férfit választ?
Szerintem azért, mert egyszerűbb egy frissebb kapcsolatot kezdeni, amiben nincs(még) semmi probléma, mint kitartani a jelenlegi mellett. Így rögtön nem kell kompromisszumot kötni és szembe nézni a problémákkal és megoldani őket. Ami lehet az is, hogy csak unja magát a férjed.
Inkább azt az illúziót keresni, hogy a következő majd tökéletes lesz. Na meg plusz az újdonság varázsa. Nyilván az első egy-két év álltalában nagyon jó.
A gondok a mézes hetek után jönnek :D Becsülöm azokat, akik ilyenkor is ki tudnak tartani és szeretik, tisztelik egymást és képesek megoldani a problémáikat szét válás és a másik háta mögötti aktív keresgélés nélkül is. Egyszer talán én is találok majd egy olyan nőt, akivel ez kivitelezhető.
Attól hogy nem ordibáltok egymással, meg nem repkednek a tányérok még igen súlyos problémák lehetnek egy kapcsolatban. A félrelépések, szakítások/válások leggyakoribb okai
90%: érzelmi ellaposodás, természetesnek veszik, beleszürkülnek. Teli kancsóba már nem tudsz vizet önteni, de ha félig üres akkor könnyen megy.
9%: nem megfelelő párválasztás, ellentétes személyiségek vagy ha "ha nincs ló jó a szamár is" eleve alapján nem is tudott a megfelelő mélységű érzelmi kötelék kialakulni
1%: kötődési diszfukciók, csapongó, örök vadász marad az egyik fél
>0,1%: minden más
Figyeled? Nincs a listán sem pénz, sem anyós, sem egyebek amit legtöbben oknak vélnek. Az csak a felszín, az igazi ok annál mindig mélyebben van.
Ő nem boldog. Neki nem boldog az élete. Csak Te gondolod így. Másképp nem tudta volna "elcsábítani" a kollegina. Nagyon nem is kellett őt csábítgatni azt azért elmondom.
Azt nem kérdezem meg hogy próbáltátok-e ezelőtt rendbehozni a kapcsolatotokat, mert ha te azt hitted ő boldog, akkor nyilván mit sem sejtettél az ellenkezőjéről. Ennek fényében akkor rohadjon meg a mocsok..
Viszont emelkedj felül a gyermeked érdekében. Ő lássa azt, hogy békében is el lehet válni, ne legyen neki nagyobb trauma a szükségesnél azért mert te -érthetően- neheztelsz a majom apjára.
De őszintén, ha te boldog vagy, ha te tényleg boldog vagy a kapcsolatodban. Lefekszel mással? Csak mert miért ne alapon?
Ha igen, akkor elnézést, más az elképzelésünk a boldog kapcsolatról és nincs "értelme" közös nevezőt keresni, hisz másképp gondolkodunk.
Mert reggel felkelek gyereket beviszem a suliba dolgozom este hazaérek.
Itthon jön a feladat hogy kitépte a konnektort akkor megszerelem, összetörte a kocsit intézem, nem indul a fűnyíró megjavitom, rossz a telefon ki kell dobni (170 ezer volt mert a többi vacak azt ez is) én titokban kivagom az új tok alját amit vett mert betakarta a mikrofont azért nem működött, de nem szólok mert akkor hülyének nézem , csodnben vagyok mert letépte a szekrény ajtot megcsinálom , leülök tévézni mellém ül és valami Vackot kell néznem mert amit néznek az zavarja, és alszik míg én egy unalmas nézhetetlen dolgot nézek mert a azon akár aludni.
Ha elmegyünk étterembe a gyerekem minden alkalommal rám borítja a kaját, már meg se szolalok csak narancslé től cuppogo cipővel megyek a kocsihoz , ha kettesben megyünk akkor miért a konyha közelében van itt hely , de vacak ez, nézd a pincér nem jól csinálja azt a mozdulatsort, tojásos ételt kértem és ezek tojást tettek rá de szemetek, hallgatom, néha nem megyek 2x ugyanoda mert belekopnek a kajaba.
De van szép ház feleseg, gyerek, 2 autó , nyaralás, kívülről minden tökéletes.
És akkor találkozom valakivel , örül egy vacsinak, setanak, mosolynak, kedvességnek, nincs nyomás , teher stressz, az egész egy igazi béke és megnyugvás. Hiszen nem kell semmi, csak egy őszinte mosoly
Na, ezért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!