Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélgethetnék ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgethetnék ismerkedhetnék ha a párom mindent tilt és ellenőriz es semmit nem enged?

Figyelt kérdés

A párom nekem nem elég intellektuálisan.

Hianyoznak ffiakkal beszelgetesek chat vagy flört vagy lelki vigasz vagy tanácsok vagy haverkodás vagy kedvességek. Bármi. Vagy minden.

A paromat szeretem nem tervezem elhagyni de társadalomban élunk. Amiben vannak ffiak is nem csak nők.

Telefonom messenger face minden egyéb platformom ellenőrzés alatt van tartva.

Képpel nem vállalhatom fel magam a neten pl barátkozós oldalakon barátkozós csoportokban mert Mindent is félreért es azt hiszi meg akarom csalni.

Nekem csak ő kell.

De borzalom hianyoznak a ffi gesztusok de még egy ffi hang is.

Az életben is csak nőkkel vagyok körülvéve.

A barátommal nem élunk egyutt. Egesznap pár sorokat írunk es ennyi. Heti parszor találkozunk es ennyi.

Hogyan oldhatnám meg azt hogy ffi ismeroseim legyenek jókat chatelhessek nevethessek barátkozhassak ilyen kontroll alatt?

#nem szakítás
2021. aug. 26. 18:27
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
Neked nem párod van, és ez nem kapcsolat. Nem szereted, hanem valami oknàl fogva kötődsz hozzá. Ezeket kell mèrlegeld, nem fogsz tudni kalitkàban èlni. Nàlunk 7 év után jött el az a pont, hogy egy srác elkezdett kedves lenni, megkèrdezte milyen napom volt, hogy vagyok, többet törődött velem, mint a párom, akinek csak az volt a lényeg legyen kaja és tiszta ruha. Addig észre sem vettem, hogy nekem ez hiànyzik. Azóta külön mentünk és a másik fèrfival èlünk boldogan. Ez rajtad àll meddig húzod. De minél tovább annàl nehezebb lesz kiszàllnod.
2021. aug. 26. 21:04
 52/52 anonim ***** válasza:
Trolllolololollloloooo
2021. aug. 26. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!