Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszélgethetnék ismerkedhetnék ha a párom mindent tilt és ellenőriz es semmit nem enged?
A párom nekem nem elég intellektuálisan.
Hianyoznak ffiakkal beszelgetesek chat vagy flört vagy lelki vigasz vagy tanácsok vagy haverkodás vagy kedvességek. Bármi. Vagy minden.
A paromat szeretem nem tervezem elhagyni de társadalomban élunk. Amiben vannak ffiak is nem csak nők.
Telefonom messenger face minden egyéb platformom ellenőrzés alatt van tartva.
Képpel nem vállalhatom fel magam a neten pl barátkozós oldalakon barátkozós csoportokban mert Mindent is félreért es azt hiszi meg akarom csalni.
Nekem csak ő kell.
De borzalom hianyoznak a ffi gesztusok de még egy ffi hang is.
Az életben is csak nőkkel vagyok körülvéve.
A barátommal nem élunk egyutt. Egesznap pár sorokat írunk es ennyi. Heti parszor találkozunk es ennyi.
Hogyan oldhatnám meg azt hogy ffi ismeroseim legyenek jókat chatelhessek nevethessek barátkozhassak ilyen kontroll alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!