Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélgethetnék ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgethetnék ismerkedhetnék ha a párom mindent tilt és ellenőriz es semmit nem enged?

Figyelt kérdés

A párom nekem nem elég intellektuálisan.

Hianyoznak ffiakkal beszelgetesek chat vagy flört vagy lelki vigasz vagy tanácsok vagy haverkodás vagy kedvességek. Bármi. Vagy minden.

A paromat szeretem nem tervezem elhagyni de társadalomban élunk. Amiben vannak ffiak is nem csak nők.

Telefonom messenger face minden egyéb platformom ellenőrzés alatt van tartva.

Képpel nem vállalhatom fel magam a neten pl barátkozós oldalakon barátkozós csoportokban mert Mindent is félreért es azt hiszi meg akarom csalni.

Nekem csak ő kell.

De borzalom hianyoznak a ffi gesztusok de még egy ffi hang is.

Az életben is csak nőkkel vagyok körülvéve.

A barátommal nem élunk egyutt. Egesznap pár sorokat írunk es ennyi. Heti parszor találkozunk es ennyi.

Hogyan oldhatnám meg azt hogy ffi ismeroseim legyenek jókat chatelhessek nevethessek barátkozhassak ilyen kontroll alatt?

#nem szakítás
2021. aug. 26. 18:27
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
91%
annyira megsem lehet ertelmes es muvelt, ha intellektualisan nem kielegito a tarsasaga.
2021. aug. 26. 19:50
 32/52 A kérdező kommentje:

26. De.ilyen ffi csak egy van.

Én ezt érzem.

Előtte egyedul voltam. Elhajtottam a sok beteg igénytelen idiótat mindig. Mire végre egy Valódi Fèrfi állt elém. Azaz ő.

Koszi 29

Csak olyan hihetetlenul ráérez mindenre mintha még murphy is a kezére játszana. Egy srácnak írnék rá a milliobol, 100, hogy kiderulne hogy pont egy spanja...

Nagyon nem vagyok képben ilyenekben hogyan kene

2021. aug. 26. 19:50
 33/52 anonim ***** válasza:
94%
Ha meg nem akarod otthagyni, és neked ő a Férfi, akkor szokd meg, hogy nem tudsz más pasasokkal dumcsizgatni, és keress női partnert a hatalmas szellemi eszmecseréidhez. Ha erre nem vagy képes, akkor a férfival szemben sem korrekt az, hogy "emiatt megtartom, de erre már más pasi kell". Akkor fogadd el, hogy ez van. Nem vagy egy korrekt ember.
2021. aug. 26. 19:52
 34/52 A kérdező kommentje:

31 és extrovert es millio spanja haverja van es stb.

Csak nincs szuksege ugy rám mint haver barat lelkitars meg ilyenek. Ezek nem mennek koztunk.

Ha nekem szuksegem is lenne akár tanacsra megerősítesre vagy biztatásra vagy csak kisirni magam vagy bármi, nem ő az, akivel ezt megtehetem.

Ő egy férfi nem haver barat lelkitars. Es nekem férfi kell.

De haver barat lelkitars is..

2021. aug. 26. 19:53
 35/52 anonim ***** válasza:
64%

Ő monogám. Te nem.

Itt a történet vége.

Hiába új telefon, előbb utóbb úgyis kiderül, akkor meg ő fog dobni. És itt a másik bökkenő. Szuper a pasas, de annyira nem tiszteled, hogy eléàllj és szakíts. Tudod, mennyire fájna ez neki.

Ha troll vagy akkor grat, engem is beetettél.

2021. aug. 26. 19:53
 36/52 A kérdező kommentje:

33 miert ne lennék korrekt?

Társadalomban élünk. 2 nem van.

2021. aug. 26. 19:54
 37/52 anonim ***** válasza:
85%
Ennyit etetni ezt a férfitrollt...
2021. aug. 26. 19:57
 38/52 anonim ***** válasza:
94%

De miért kellene csak a beszélgetéshez neked férfi? Mintha nővel nem lehetne értelmesen beszélni...

Azt hiszem, most már be lehet látni, vagy troll vagy, vagy egy ordas r...c, akinek nem elég egy pasi, és túl gyáva ahhoz, hogy ezt bevallja.

2021. aug. 26. 19:57
 39/52 A kérdező kommentje:

35 ez cuki volt most. Ő is azt hiszi nem vagyok monogám :(

A gyk n mindig akadnak olyanok akik az ő pártját fogják. Sőt az életben is "uszítják" ellenem. Hogy én nem vagyok megbízhato stb.

Nekem meg már az is sok, hogy őt kell győzködnöm, hogy de megbízhato vagyok, nemhogy még másoknak is bizonygassak.

2021. aug. 26. 20:00
 40/52 anonim ***** válasza:
91%
Miért, szerinted a megbízhatóság legjobb jele, hogy azon gondolkodsz, hogy hogy tudsz eldobhatós telefont beszerezni, hogy más kanokkal cseverészhess? Elég érdekes elképzeléseid vannak a megbízhatóságról. Nem az a megbízhatóság, hogy félrenézegetsz, de nem hagynááád áááám eeeeel.
2021. aug. 26. 20:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!