Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélgethetnék ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgethetnék ismerkedhetnék ha a párom mindent tilt és ellenőriz es semmit nem enged?

Figyelt kérdés

A párom nekem nem elég intellektuálisan.

Hianyoznak ffiakkal beszelgetesek chat vagy flört vagy lelki vigasz vagy tanácsok vagy haverkodás vagy kedvességek. Bármi. Vagy minden.

A paromat szeretem nem tervezem elhagyni de társadalomban élunk. Amiben vannak ffiak is nem csak nők.

Telefonom messenger face minden egyéb platformom ellenőrzés alatt van tartva.

Képpel nem vállalhatom fel magam a neten pl barátkozós oldalakon barátkozós csoportokban mert Mindent is félreért es azt hiszi meg akarom csalni.

Nekem csak ő kell.

De borzalom hianyoznak a ffi gesztusok de még egy ffi hang is.

Az életben is csak nőkkel vagyok körülvéve.

A barátommal nem élunk egyutt. Egesznap pár sorokat írunk es ennyi. Heti parszor találkozunk es ennyi.

Hogyan oldhatnám meg azt hogy ffi ismeroseim legyenek jókat chatelhessek nevethessek barátkozhassak ilyen kontroll alatt?

#nem szakítás
2021. aug. 26. 18:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
85%
Ebből meg úgy tűnik, hogy szörnyen társfüggő vagy, és nem ez a pasi kell neked, hanem félsz egyedül lenni. Elég neked egy jó kúrós hétvége meg nagy néha egy-egy kedves szó, és akkor már "jaj, hát miért hagynám el"...
2021. aug. 26. 19:28
 22/52 A kérdező kommentje:

"Elég neked egy jó kúrós hétvége meg nagy néha egy-egy kedves szó, "

Vagy neki ennyi elég. Nekem pont nem. Ezért a kérdés.

2021. aug. 26. 19:32
 23/52 anonim ***** válasza:
93%
De ha neked ez nem elég, akkor szakíts, könyörgöm... mert így a pasit is átvered, meg magadat is.
2021. aug. 26. 19:34
 24/52 A kérdező kommentje:

De nem tudják überellni.

Értelmes sikeres céltudatos határozott művelt az ágyban No1 hosszu távu monogam kapcsolati celjai vannak, viszontszeret, tisztel megbecsül, muszáj ragoznom? Ezek a dolgok még egyesével sincsenek meg 10 masikban sem, nemhogy egyszerre 1 srácban az összes, amiket ő feltud mutatni.

A neten meg:

Leette a pólóját típusu elhízott srác aki köpködve beszél, takaritási melo a karrierje, 10 cm s a farka, es csak szexre keres nőt. Mellette sok kivenhedt tata, feleséget csaló abberáltak, gyerekes meglettek, akikkel jövő sincs(most szélsőségesen írtam de megnéztem a kínálatot!)es ki vannak égve szerelmesek se tudnak lenni mert csak a mikro pöcsükig látnak el.

2021. aug. 26. 19:41
 25/52 A kérdező kommentje:
*művelt,
2021. aug. 26. 19:41
 26/52 anonim ***** válasza:
89%
De ilyen férfi nemcsak egy akad, és van közöttük olyan is, aki szellemi partnered tudna lenni, és nem egy birtoklásmániás agresszív valaki. Ezért mondtam, hogy félsz az egyedülléttől és párkapcsolatfüggő vagy.
2021. aug. 26. 19:43
 27/52 anonim ***** válasza:
91%
És egyedül lenni sem a világvége. Ha meg szerinted az, inkább pszichológushoz menj, mint a párodat átvágva sunyiban más pasikkal enyelegj meg dumcsikázz... aztán, ha kiderül, lehet, hogy az Index.hu bűnügy rovatában leszel benne, mint szerelemféltésből megölt nőszemély.
2021. aug. 26. 19:44
 28/52 A kérdező kommentje:

A lenyeg is ott áll.

Nem tervezem elhagyni semmikeppen.

Nekem ő Férfi.

Csak valahogy mégis elcsúszás van a sztoriban valahol.

Valami nem stimm, nem kerek.

2021. aug. 26. 19:44
 29/52 anonim ***** válasza:
Vegyél egy másik telefont.
2021. aug. 26. 19:45
 30/52 anonim ***** válasza:

Őszintén: Nem akarod elveszteni, ő neked a Férfi. Tudod, hogy teljes mértékben ellenzi ezt a cicázást, ami jogos onnan nézve, hogy nincs az a férfi, aki csak csevegni akar, és nem az a célja, hogy megfarkaljon.

Szerinted mi lesz, ha lebuksz?

2021. aug. 26. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!