Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélgethetnék ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgethetnék ismerkedhetnék ha a párom mindent tilt és ellenőriz es semmit nem enged?

Figyelt kérdés

A párom nekem nem elég intellektuálisan.

Hianyoznak ffiakkal beszelgetesek chat vagy flört vagy lelki vigasz vagy tanácsok vagy haverkodás vagy kedvességek. Bármi. Vagy minden.

A paromat szeretem nem tervezem elhagyni de társadalomban élunk. Amiben vannak ffiak is nem csak nők.

Telefonom messenger face minden egyéb platformom ellenőrzés alatt van tartva.

Képpel nem vállalhatom fel magam a neten pl barátkozós oldalakon barátkozós csoportokban mert Mindent is félreért es azt hiszi meg akarom csalni.

Nekem csak ő kell.

De borzalom hianyoznak a ffi gesztusok de még egy ffi hang is.

Az életben is csak nőkkel vagyok körülvéve.

A barátommal nem élunk egyutt. Egesznap pár sorokat írunk es ennyi. Heti parszor találkozunk es ennyi.

Hogyan oldhatnám meg azt hogy ffi ismeroseim legyenek jókat chatelhessek nevethessek barátkozhassak ilyen kontroll alatt?

#nem szakítás
2021. aug. 26. 18:27
1 2 3 4 5 6
 11/52 A kérdező kommentje:
Azon agyaltam veszek masik telot kartyat hamis face reglap etc..csak ha egy haverjába találok be véletlenül majd..akkor nekem annyi.
2021. aug. 26. 18:49
 12/52 anonim ***** válasza:
88%
Jól van, most már biztos hogy ez egy férfi troll. Csak a szokásos. Hoz egy jajdebutanő vagyok karaktert akit lehet szidni. Túltoltad incel.
2021. aug. 26. 18:53
 13/52 A kérdező kommentje:
Akkor nincs mégegy ekkora ostoba nő mint én? Ezt vehetem annak, az ilyen válaszokat? Vagy hogy értsem?
2021. aug. 26. 19:01
 14/52 A kérdező kommentje:
Es hogy csináljam?
2021. aug. 26. 19:01
 15/52 anonim ***** válasza:
94%

". Felhivta elbeszélgetett vele nekem meg le kellett tiltanom. "

Dobd már ki ezt a pasit. Egyrészt ne ellenőrizgessen, másrészt minek neked olyan, akivel nem tudsz elbeszélgetni és m ással akarsz flörtölni? Semmi értelme együtt lennetek.

2021. aug. 26. 19:02
 16/52 anonim ***** válasza:
94%
Az elég ostobaság, hogy szerinted milyen fantasztikus ez a kapcsolat és nem szakítanál a világért sem, amikor szellemileg sem elég társ neked és birtoklásmániás. Akkor mégis mi az olyan baromira jó ebben a kapcsolatban, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá? Azért párkapcsolatban is fontos a beszélgetés. Vagy csak a f...a miatt tartod, dugásra?
2021. aug. 26. 19:04
 17/52 A kérdező kommentje:
De nem birok mással sem lenni. Nekem ő kell. Csak kevés mentàlisan.
2021. aug. 26. 19:05
 18/52 anonim ***** válasza:
94%
De mi kell belőle?! Mentálisan kevés, beszélgetni nem tudtok, nem udvarol, nem barát, nem élvezed a társaságát. A szex az maximum pár perc naponta, aztán mihez kezdtek egymással a hátralevő időben? Bas2tatod, hogy kevés hozzád?
2021. aug. 26. 19:16
 19/52 A kérdező kommentje:

De udvarol.igyekszik.tesz értem.

a szex az hétvégi általában de akkor rengeteget kapok.

Egy alkalom kb egy órás és abban van minden.

Neha elmegyunk ide oda.

Csaladhoz el akar vinni már régóta. De azt en nem akarom. (Tartok a családjátol)

Igazábol nem lenne okom panaszra, de most is itt írkálok nem vele...na szoval ez..a gyk lesz lassan az életem. Ilyen nekem még egy pasi mellett sem létezett hogy a gyk..

2021. aug. 26. 19:24
 20/52 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen ‘ kapcsolatnak’ megis mi ertelme van?! higy lehet egyutt lenni egy olyannal, akit intellektualisan kevesnek erzel magadhoz? raadasul alig talalkoztok, alig beszeltek, cserebe a kontrollalni akar teged, te meg masok tarsasagara vagysz. ez nem egy kapcsolat.
2021. aug. 26. 19:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!