Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan beszélgethetnék ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélgethetnék ismerkedhetnék ha a párom mindent tilt és ellenőriz es semmit nem enged?

Figyelt kérdés

A párom nekem nem elég intellektuálisan.

Hianyoznak ffiakkal beszelgetesek chat vagy flört vagy lelki vigasz vagy tanácsok vagy haverkodás vagy kedvességek. Bármi. Vagy minden.

A paromat szeretem nem tervezem elhagyni de társadalomban élunk. Amiben vannak ffiak is nem csak nők.

Telefonom messenger face minden egyéb platformom ellenőrzés alatt van tartva.

Képpel nem vállalhatom fel magam a neten pl barátkozós oldalakon barátkozós csoportokban mert Mindent is félreért es azt hiszi meg akarom csalni.

Nekem csak ő kell.

De borzalom hianyoznak a ffi gesztusok de még egy ffi hang is.

Az életben is csak nőkkel vagyok körülvéve.

A barátommal nem élunk egyutt. Egesznap pár sorokat írunk es ennyi. Heti parszor találkozunk es ennyi.

Hogyan oldhatnám meg azt hogy ffi ismeroseim legyenek jókat chatelhessek nevethessek barátkozhassak ilyen kontroll alatt?

#nem szakítás
2021. aug. 26. 18:27
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

38 nekem éltető erő már egy bók is pl.

Egy kedvesség.

Az erő. Az a higgadt racionalis gondolkodas.

Egy rakat mindent nem a nők nyujtanak.

2021. aug. 26. 20:08
 42/52 A kérdező kommentje:

40

Le merem fogadni hogy te is féltekeny típus vagy.

Na az ilyennek mint ahogy a páromnak sem lehet semmit sem elmondani sem megmagyarázni sem megbeszélni.

Tiltas torles ne beszeljek senkivel.pont.

2021. aug. 26. 20:10
 43/52 anonim ***** válasza:
85%

#41: A megcsalás nem ott kezdődik, mikor betolja a farkát, hanem amikor a párod háta mögött, neki hazudozva más ellenkező neműek társaságát keresed.

Másrészt ha online (társkeresőn) ismerkedsz, szerinted a másik pasi csak bókolni szeretne? Majd írhatod ki az álnaív kérdést, hogy a pasid szájbavert, mert betegesen féltékeny, és te meg véletlenül megkefélődtél, pedig eskü csak barátilag mentél a lakására a pasinak, akivel hetek óta online flörtöltök.

Te ezt élvezed, ezért kell neked csak ő: féltékeny és nyomoz. Így izgalmas, hogy ki tudod-e játszani minél többször.

2021. aug. 26. 20:14
 44/52 anonim ***** válasza:
85%

42: Nem vagyok olyan, írtam is egy régebbi válaszomban, hogy az nagyon gáz. Ettől függetlenül nem az a pálya, hogy "ha ő nem korrekt velem, akkor lemegyek bölcsöde szintbe, és én is genyózom".

És korrekt ember nem enyeleg, flörtölget, dumcsikál pasikkal a másik háta mögött csak azért, mert azoknak f... van a lábuk között, és nem azért, mert mondjuk régi barát.

Nők között is van amúgy higgadt és racionális, csak mondjuk ki kellene nyitnod a szemed és a füled, és nemcsak a p...d.

2021. aug. 26. 20:15
 45/52 anonim ***** válasza:
94%
És ha korrekt lennél, akkor megmondanád neki, hogy "figyi, ez nekem hiányzik, vagy elfogadod, vagy szakítok". Nem sunyiban, mint vmi alja retek bűnöző.
2021. aug. 26. 20:18
 46/52 A kérdező kommentje:

És mindezt olyanok írják akik csak a saját nemükkel állnak szóba. És mélyen átérzik a helyzetem.

Ja nem.

Köszke mentem

2021. aug. 26. 20:19
 47/52 anonim ***** válasza:
94%

Ezt nem érted meg, hogy van különbség aközött, hogy van férfiismerősöm, akivel megismerkedtem normális keretek között, és beszélek vele, A PÁROM TUDTÁVAL, nem titkolózva, meg aközött, hogy sunnyogva direkt keresek pasikákat csevegésre.

Nekem sosem volt arra indokom vagy okom, hogy titokban csevegjek pasikkal mert: 1) sosem volt fontos a beszédpartnerem neme, így nem aszerint válogattam az ismerőseimet, hogy jaj, ez most pasiiii, ezzel iggeeeeen, beszélni fogok, 2) nem voltam együtt betegesen féltékeny emberekkel. Érdekes módon találtam olyan férfit magamnak, aki férfias volt, akivel jó volt a szex, akivel szellemileg is összhangban voltunk. Ha nem ilyen lett volna, mert nem lettünk volna szellemileg egy szinten vagy betegesen féltékenykedett volna, lett volna annyi tartásom, hogy szakítsak vele, és inkább maradtam volna egyedül. Így is lehet csinálni. Viszont ha úgy döntöttem, vele leszek, akkor viszont nem csináltam olyasmit, amiről tudtam, hogy neki nem tetszik, nem hazudoztam, nem csináltam titokban semmi ilyesmit. Na ez a nem mindegy.

Te itt kiforgatod az emberek szavait, és azt gondolod, hogy aki szerint nem korrekt titokban pasikkal levelezni, amikor a párodnak az nem oké, az egyet ért azzal, hogy egy facebook jelölés miatt üvöltözni meg kutakodni kell. NEM.

2021. aug. 26. 20:24
 48/52 A kérdező kommentje:

Szoval ha a parod azt mondja ugorj a kutba es te nem teszed akkor nem vagy korrekt. Mert hát a parodnak ez nem tetszik. Es te tudod.

Szoval sehogy nem vitelezheto ki semmi. Túlbeszéltük.

2021. aug. 26. 20:34
 49/52 anonim ***** válasza:
91%
48: Nem, nem is ezt mondtam. Akkor, ha nekem ez nem oké, SZAKÍTOK VELE. Milyen meglepő...
2021. aug. 26. 20:48
 50/52 anonim ***** válasza:
Neked van egy dugópajtid, aki heti 2x leápol, de érdemben nem is kommunikál veled, nem udvarol, nem figyel rád, ideje mindenki másra van, csak rád nem. Erre neked az a válaszod, hogy keresel olyanokat, akik ezt helyette megteszik. Valóban ez az ideális kapcsolat, amire lehet jövőt alapozni.
2021. aug. 26. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!