Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod bele szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod bele szeretne szólni abba, hogy legyen-e piercing, tetoválás és te figyelmen kívül hagyod, hogy neki nem tetszik az lehet váló ok?

Figyelt kérdés

Tetoválás, piercing, mindkettő van. Párom egyiket se díjazta. Bár az első tetoválásom ő állta szülinapomra. Aztán nem rég kitaláltam, hogy orr karikát szeretnék, amiről nem tudott lebeszélni. Megcsináltam. Nekem nagyon tetszik, ő viszont undorodik tőle. Ebben az esetben mi a jó lépés, ha kiveszem a kedvéért vagy fogadjon el így, ha szeret?

Mindkettő szélsőséges megoldás szerintem, de elvesziteni nem akarom egy baromság miatt. Szóval külső szemmel kíváncsi vagyok ez így hogy hangzik.

2021. aug. 22. 23:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%
Rakatok én is egy orrkarikát, kíváncsi leszek mit szól hozzá az asszony. XD
2021. aug. 23. 13:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

Végső soron mindenkinek joga, hogy azt csináljon a testével, amit akar. Viszont az is mindenkinek a joga, hogy ne vonzódjon valakihez, akár a saját jelenlegi párjához.

Szóval: ez személyes ízlés kérdése, és ilyenben nincs olyan, hogy "kötelező" neki téged akkor is szeretni, ha olyan testmódosítást csinálsz, ami neki nem jön be.

2021. aug. 23. 13:56
 23/28 anonim ***** válasza:
Megint a kettős mérce. Bezzeg ha meghíztál volna 100kgra és azért szólt volna be, akkor minden lenne amit csak elbír a billentyűzet. De az orrkarika meg a tetkó az pfejj.
2021. aug. 23. 14:00
 24/28 anonim ***** válasza:
60%

Nincs olyan orrkarika, ami jól tud kinézni, ellentétben a piercinggel és néháby tetoválással.

Egyébként ez jó kapcsolat, nem kérdezem megcsinálom, mert nekem minden is jár :D Gondolom, ha majd a gyereked is így jár el valamiben, addigra már elfelejted ezt a viselkedést :D

2021. aug. 23. 17:07
 25/28 A kérdező kommentje:

Igazából, a legtöbb kommentben van igazság. Tanácsot kértem és nem fricskát. :)

Elég lázadó típus vagyok, utolsó. Szóval valószínűleg, ha lesz gyerekem, ő is az lesz majd és ő is csináltat ilyesmit. Valószínűleg nem engem fog zavarni, hanem páromat.

És tényleg engedett másban, azért döntöttem így végül. :)

2021. aug. 23. 17:31
 26/28 anonim ***** válasza:
Szerintem azt nem értitek, hogy általában az embernek ez szokott menni a stílusához. Mikor a sógorom összejött a teletetovált nővéremmel, akinek a ruhatára fekete-fehér-szürke, tudta, hogy az orrkarika sincs messze. Ellenben belőlem nehezen lehetne kinézni orrkarikát a kis ruhácskáimmal meg kardigánjaimmal, hiába van a fülem telelyuggatva virágos fülbevalókkal. Ismerni kell a másikat.
2021. aug. 23. 17:39
 27/28 anonim ***** válasza:
30%

Én azt értem, azt nem értem kérdező pasijával miért nem beszéltek ilyenről korábban? Ha beszéltek, akkor miért van ez a lázadás?

Kérdező: Én gyerek viselkedése alatt nem ilyesmit értettem, hanem, hogy "már 17 éves vagyok, mit ugat bele anyám, elmegyek 4 rám gerjedő pasival lakókocsitúrára egy hónapra - nem mondom meg hova. pénzt utaljon, pofa alapállásba."

2021. aug. 23. 18:08
 28/28 A kérdező kommentje:

Beszéltünk róla korábban. Alapvetően nem ellene lázadok. Engem gyermekkorom óta burokban neveltek és most élem ki magam. Szóval azt éreztem ő is korlátozni akar, amit nem szeretek szóval fejjel neki a falnak. Ilyen típus vagyok. Aztán átgondoltam, aludtam rá egyet, olvastam miket reagáltatok és igazából úgy döntöttem, ez egy rossz döntés volt. Mert mindig a fejem után megyek, pedig nem vagyok már kamasz. Mindegy, kivettem.

Hát, remélem jól neveljük majd a gyermeket és nem lesz ilyen. Szerintem sok múlik azon, milyenek voltak a kapcsolatok kiskorban.

2021. aug. 23. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!