Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod bele szeretne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod bele szeretne szólni abba, hogy legyen-e piercing, tetoválás és te figyelmen kívül hagyod, hogy neki nem tetszik az lehet váló ok?

Figyelt kérdés

Tetoválás, piercing, mindkettő van. Párom egyiket se díjazta. Bár az első tetoválásom ő állta szülinapomra. Aztán nem rég kitaláltam, hogy orr karikát szeretnék, amiről nem tudott lebeszélni. Megcsináltam. Nekem nagyon tetszik, ő viszont undorodik tőle. Ebben az esetben mi a jó lépés, ha kiveszem a kedvéért vagy fogadjon el így, ha szeret?

Mindkettő szélsőséges megoldás szerintem, de elvesziteni nem akarom egy baromság miatt. Szóval külső szemmel kíváncsi vagyok ez így hogy hangzik.

2021. aug. 22. 23:51
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Reggel olvasva a kommentek et kiszedtem. Fontosabb a párom, mint egy fém darab és tényleg sok mindent megemésztett már. Habár nekem nagyon tetszett az orr karika, annyit nem ér, hogy undorodjon amikor rá néz.
2021. aug. 23. 07:21
 12/28 anonim ***** válasza:
53%

Nem válóok.

Én intim piercinget szerettem volna (kisajakba vagy akármi egy picit) párom ellenzi, igy nem lett.

Viszont engem meg ő nem enged beleszólnk abba, hogy ő bazi nagy tetkot akar a mellkasára..szép kis apuka lesz...

2021. aug. 23. 07:46
 13/28 anonim válasza:
54%

Én úgy vagyok ezzel a témával, hogy a leendő párom, nem a második apám, hogy mindenre engedélyt kérjek tőle. Vagyok, vagyunk már annyira felnőttek, hogy saját magunk meg tudjuk határozni, milyenek szeretnénk lenni. Én fülbevalóként hordanék piercinget, maximum kipróbálásra csináltatnék az orrba esetleg egy szolidabb verziós piercinget.

Azt még mindig ki lehet venni - az orrból - a fülemben megmarad! Ragaszkodom hozzá, mert nekem a fülbevalós piercing tetszik, és hasznos is - pl.: migrén elleni piercing. Tetoválásra nemet mondok, ha valakinek tetszeni fog, akkor velem marad és ő lesz a Párom. A piercing nem csak egy fémdarab... De vélemények, és ízlések kérdése.

2021. aug. 23. 08:58
 14/28 A kérdező kommentje:
Nem kértem engedélyt. Közöltem hogy lesz. Így szoktam. Így lett 2 tetoválásom, egy jó pár piercing a fülemben. Egyik sem tetszett neki. Ennél kifejezetten kérte, hogy ne legyen, mert nagyon nem tetszik neki, undort vált ki belőle. Akkor is megcsináltam, mert nekem tetszik. Amikor felhívtam és elmeséltem, elküldtem a képet. Mondta, csalódott mert kifejezetten kérte, hogy ne legyen. Semmit nem ellenzett ennyire. Szóval döntöttem, mi fontosabb. Csak kellett pár külső hatás.
2021. aug. 23. 09:45
 15/28 anonim ***** válasza:
37%
Kivetted az orrkarikát, és felvetted a nyakörvet.
2021. aug. 23. 10:20
 16/28 anonim ***** válasza:
71%

14# Jól tetted! Ez nem meg alázkodás vagy ilyesmi, hanem figyelembe veszed hogy mi tetszik a párodnak.

Én már ott tartok ebben a szabad pofátlan világban, hogy pont elkentétét mondom mi tetszik a pasin, és akkor pont az ellentétét fogja csinálni, ami nekem tetszik.

Aztán a pofájába vágom hogy elértéktelenítette a kapcsolatunkat azzal, hogy direkt ne lehessek vele őszinte ha nem tetszik valami rajta.

A másik verzió az szokott lenni, amikor direkt nem úgy néz ki ahogy nekem tetszene, olyankor elkezdek más pasikat dicsérni neki, hogy milyen jó a frizurája, ruhája stb.

Nem akarom megváltoztatni egyik pasit sem, de akkor ő se várjon tőlem többet. Ez így fair.

2021. aug. 23. 10:29
 17/28 anonim ***** válasza:
44%
Először az orrkarika, aztán a hajad, a ruhád, h hova mehetsz, mit csinálsz...
2021. aug. 23. 10:48
 18/28 anonim ***** válasza:
33%

Senkinek nem kötelessége egy másik emberre együtt lenni, akárki akármikor kiléphet egy kapcsolatból.Én undorodok a tetovált, piercinges emberektől párkapcsolati szempontból, ezért ha így eltorzítaná magát a párom ott hagynám.

Maximum egy nem látható helyen viselnék el egy max 2-3 cm-es, fekete tetoválást.

2021. aug. 23. 10:53
 19/28 anonim ***** válasza:

6.

LOL tényleg tök ugyanaz a kettő. :D

2021. aug. 23. 12:03
 20/28 anonim ***** válasza:

Hát nehéz kérdés. De úgy látom ő azért szépen próbált engedni az övèből, állta a tetoválást is...egy orrkarika azért nagyobb dolog, szembetűnő és állandóan az arcodon van, én megtudom érteni hogy nem tetszik neki, de a te szempontodat is.

Ha úgy látnám hogy megváltozik a hozzáállása, én tuti kivennèm. Nem èr annyit egy ilyen dolog,hogy a kapcsolat rovására menjen.

2021. aug. 23. 12:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!