Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változtatnál meg egy olyan 40-es férfit, aki nőkkel jár össze szexelni, házas asszonyokkal is, és ha azt mondod neki, hogy ez nem tisztességes, akkor kinevet téged?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:57
1/13 anonim válasza:
Sehogy, mi közöm hozzá? Azt csinál, amit akar.
2/13 A kérdező kommentje:
Valamilyen tipp?
tegnapelőtt 14:58
3/13 anonim válasza:
Nem fog megváltozni. Hagyd a retekbe, az ilyet inkább kerülni kell.
4/13 anonim válasza:
Minek kéne neked megváltoztatni? Nem a te dolgod.
5/13 anonim válasza:
Sehogy, mert csak akkor fog változni ha ő akar, vagy ha muszáj neki.
De attól belül ugyanolyan maradna, én ilyennel nem foglalkoznék.
6/13 anonim válasza:
Merre szeretnéd változtatni? Ha férfiakkal, házas emberekkel szexel az már jó lenne? Arra is annyi az esély mint arra, hogy hűséges pároddá változtasd.
8/13 anonim válasza:
Senkit sem lehet akarattal megváltoztatni, ez egy meddő projekt a részedről.
Ha ég majd a segge, vagy valamiért érdekében fog állni, vagy megunja, vagy igazán szerelmes lesz másba, akkor van esély a változásra, de ezt egyiket sem tudod befolyásolni.
Ráadásul ki is röhög, ennyibe néz téged és a véleményedet.
Nem tudom melyik oldalon állsz a történetben, de ez egy hanyagolandó ügy szerintem.
9/13 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy eljöne-e nekik egy olyan pont, hogy magától ne legyen kedve ilyenhez, ne az tartsa vissza, hogy ez nem tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!