Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb egy hónapos kapcsolatban még semmi sem történt?
Én 34N vagyok. Párom 32F.
Körülbelül egy hónapos friss kapcsolatról beszélünk.
Én szülővel élek és ő is mert mind a 2en úgy voltunk minek fizessünk albérletet ha egyedül vagyunk....de most nem ez a lényeg.
Szájrapuszin kívül sehova se jutottunk. Mindig azzal indokolta , hogy nehezen tudjuk megoldani így hogy nem egyedül lakunk....
Első szilveszterünk volt együtt. Nekem fontos volt. Úgy volt, hogy náluk leszünk. 3an. Mi ketten plusz az anyuja. (amúgy jófej, csípem az anyuját)
de jobban szerettem volna az elsőt kettesben tölteni. Kivettem egy apartmant és végül ott voltunk. Természetesen ismét nem történt semmi köztünk csókon kívül... Most egészségügyi dolgokat hozott fel indoklásnak. Amit lehet még el is hinnék de amég ott nem voltunk, semmit nem hallottam erről. Úgy jött le mint egy gyors sos kifogás.
Ennek ellenére bújik (néha) , ha rossz kedvem van, jön ölelget. Mindig hangsúlyozza , hogy működni fogunk de ne paprázzak rá stb.....
Ti meddig nem éreznétek gyanusnak hogy nincs szex a kapcsolatban?
Nincs kézfogás az utcán, úgy sétálunk egymás mellett mint 2 haver.
Viszont haverok előtt egyből pár nap után felválalt és ő ötlete volt hogy végre bemutasson anyujának. Elég hamar beszélt már rólam otthon.
Vannak nagyon pozitív dolgok de vannak amik miatt aggódom.
Illetve nyaralásokat tervez, kirándulásokat stb....Néha látom hogy akarná és tervez. Néha meg nem értem miért nem haladunk és ragadtunk meg a szájrapuszinál.
Én is eddig arra jutottam, mivel tényleg keveset vagyunk együtt max 1 hónapot várok.
február 8án megyünk egy nagykoncertre Pestre és 3napot együtt tudunk lenni. Ha addig vagy ott nem történik semmi akkor én ezt nem tudom folytatni. Pedig annyira szeretném ha működne. Annyira ideál a pasi...
"+az elején arra fogta a szex hiányát hogy nem szedek gyógyszert. Kiirattam, szedek....jött utána a szabadidő hiánya kettesben, ezt is megoldottam....most jött az egészségügyi probléma indok."
Szerintem jól láthatóan terel...
Tuti van valami szexuális difije, akkor szoktak így viselkedni.
(Plusz egy mellékes megjegyzés: a gyógyszerrel óvatosan, sokszor több bajt okoz mint használ, csak ezt senki se mondja el. https://www.youtube.com/watch?v=TXgrHSmY4f0&ab_channel=hormo..
Hol itt a kapcsolat? Én nem látom.
Te akarsz valamit tőle, ő meg nem. Vagy nem ugyanazt akarjátok.
4es tudom mennyi bajt okozhat. Ezért nem akartam szedni amég nincs kapcsolatom. Félek kockáztatni illetve alapból gyógyszerellenes vagyok.
5ös. Ugyan ezt mondtam neki én is. Mondtam , hogy ezt ne nevezzük kapcsolatnak mert nem az. Erre ő sértődik meg és erölteti, hogy de akkor is együtt vagyunk bla bla bla
6
Így meg aztán végképp feleslges szedned, ha semmi sincs. Sajna ez ilyen felüleltetés a részéről. Gondolom még a pénzt is te fizetted teljesen a gyógyszerért...
Felejtős pasi szerintem. :( Szájrapuszi... ne már. Alig kéne tudni levakarni magadról, mert álló cerkával kergetne.
9
Lehet. Itt inkább az a baj szerintem, hogy nem őszinte a Kérdezővel. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!