Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb egy hónapos kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb egy hónapos kapcsolatban még semmi sem történt?

Figyelt kérdés

Én 34N vagyok. Párom 32F.

Körülbelül egy hónapos friss kapcsolatról beszélünk.

Én szülővel élek és ő is mert mind a 2en úgy voltunk minek fizessünk albérletet ha egyedül vagyunk....de most nem ez a lényeg.

Szájrapuszin kívül sehova se jutottunk. Mindig azzal indokolta , hogy nehezen tudjuk megoldani így hogy nem egyedül lakunk....

Első szilveszterünk volt együtt. Nekem fontos volt. Úgy volt, hogy náluk leszünk. 3an. Mi ketten plusz az anyuja. (amúgy jófej, csípem az anyuját)

de jobban szerettem volna az elsőt kettesben tölteni. Kivettem egy apartmant és végül ott voltunk. Természetesen ismét nem történt semmi köztünk csókon kívül... Most egészségügyi dolgokat hozott fel indoklásnak. Amit lehet még el is hinnék de amég ott nem voltunk, semmit nem hallottam erről. Úgy jött le mint egy gyors sos kifogás.

Ennek ellenére bújik (néha) , ha rossz kedvem van, jön ölelget. Mindig hangsúlyozza , hogy működni fogunk de ne paprázzak rá stb.....

Ti meddig nem éreznétek gyanusnak hogy nincs szex a kapcsolatban?

Nincs kézfogás az utcán, úgy sétálunk egymás mellett mint 2 haver.

Viszont haverok előtt egyből pár nap után felválalt és ő ötlete volt hogy végre bemutasson anyujának. Elég hamar beszélt már rólam otthon.

Vannak nagyon pozitív dolgok de vannak amik miatt aggódom.

Illetve nyaralásokat tervez, kirándulásokat stb....Néha látom hogy akarná és tervez. Néha meg nem értem miért nem haladunk és ragadtunk meg a szájrapuszinál.

jan. 5. 15:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%

6

Gyógyszer előtt amúgy jobb lett volna gumival tesztelni először a helyzetet.

jan. 5. 16:28
 12/27 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi kommenteket. Eddig úgy látom úgy gondoljátok ahogy én is.

Ezt akartam erősíteni magamban.

jan. 5. 16:30
 13/27 anonim ***** válasza:

12

Igen, érzi ezt az ember sajna, ha valami nem stimmel... :( Legalább őszinte lenne veled, de az sem.

jan. 5. 16:34
 14/27 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezel rá konkrétan? Lehet, hogy nem mer bevallani valamit, vagy attól tart, hogy kicsi a farka. De esetleg azt is kipróbálnám, hogy letámadom fizikailag, elkezdem kényeztetni, aztán csak van valami reakció.
jan. 5. 16:38
 15/27 A kérdező kommentje:
14es. Képen és videón láttam. Az az egy fix, hogy semmi baj vele ilyen téren.
jan. 5. 16:44
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
Talán akár férfi barátja is lehet, te pedig a szájrapuszis női.
jan. 5. 16:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Mond már meg, miért ideál pasi?? Hát a leírásodból rohadtul nem ideál!

Szerintem borzalmas, hogy nem tudtok kommunikálni, és nincs kémia!

Meg se csókol rendesen? EZ hol nem red flag? Lehet hogy meleg, csak nem meri bevallani anyucinak, és te vagy az alibi... vagy valamilyen szintű aszexualitással küzd, vagy volt valami traumája amivel a mai napig nem foglalkozott. Csak az nem fair, hogy ezzel téged szivat. Nyissa ki szépen a száját!

Mégis milyen egészségügyi probléma? Ezt se írtad le rendesen...

jan. 5. 16:50
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Azzal még nem is lenne probléma, ha valakinek kicsit lassabb a tempója, főleg így, hogy nem sokszor tudtok találkozni. De akkor mondja meg őszintén és ne kifogásokkal jöjjön. Így én is azt gondolnám, hogy van valami probléma a háttérben és azért próbálja minden másra ráfogni és addig húzni, amíg csak lehet. Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy ha szexelni nem is akar (még), miért nincs se kézenfogva sétálás vagy rendes csók. Így kicsit olyan, mintha csak a látszat kedvéért kéne neki egy barátnő és valójában nem vonzódna hozzád.

Beszéljetek erről őszintén és ne hagyd, hogy kibúvókat keressen. Úgy fair, ha ezt tisztázzátok és te is tudod, hogy mibe mész bele.

jan. 5. 17:15
 19/27 anonim ***** válasza:
49%
Nem lehet hogy csak izgul az első alkalom miatt és azért terel/talál mi kifogásokat?Én fixen megvárnám a koncertet és ha az alatt a 3 nap alatt nem történik semmi akkor elengedném a dolgot mert te nem havert keresel hanem párt.
jan. 5. 17:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

30+osan ez nagyon gáz, amit műveltek. 24 éves voltam, amikor összejöttem párommal. Kb 3 hónapig jártunk, majd közösen kibéreltünk egy lakást. Egyformán kerestünk a minimál bérnél nem sokkal többet, ugyanazon a munkahelyen. Az albit is felesben fizettük. Hát én aztán nem tudtam volna intim kapcsolatban élni a pasival úgy, hogy ott lettek volna a szülők. Most egy nem túl menő helyen pl 100 ezerből kijön szerintem egy havi albérlet ára. Ketten nehogymár nem tudnátok fizetni fejenként 50 ezret.

Amúgy ez a pasi ennyi idősen nem egy komoly szerkezet, ha nem akar szexelni. Fura alak. Én nem biztos, hogy várogatnék.

jan. 5. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!