Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb egy hónapos kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb egy hónapos kapcsolatban még semmi sem történt?

Figyelt kérdés

Én 34N vagyok. Párom 32F.

Körülbelül egy hónapos friss kapcsolatról beszélünk.

Én szülővel élek és ő is mert mind a 2en úgy voltunk minek fizessünk albérletet ha egyedül vagyunk....de most nem ez a lényeg.

Szájrapuszin kívül sehova se jutottunk. Mindig azzal indokolta , hogy nehezen tudjuk megoldani így hogy nem egyedül lakunk....

Első szilveszterünk volt együtt. Nekem fontos volt. Úgy volt, hogy náluk leszünk. 3an. Mi ketten plusz az anyuja. (amúgy jófej, csípem az anyuját)

de jobban szerettem volna az elsőt kettesben tölteni. Kivettem egy apartmant és végül ott voltunk. Természetesen ismét nem történt semmi köztünk csókon kívül... Most egészségügyi dolgokat hozott fel indoklásnak. Amit lehet még el is hinnék de amég ott nem voltunk, semmit nem hallottam erről. Úgy jött le mint egy gyors sos kifogás.

Ennek ellenére bújik (néha) , ha rossz kedvem van, jön ölelget. Mindig hangsúlyozza , hogy működni fogunk de ne paprázzak rá stb.....

Ti meddig nem éreznétek gyanusnak hogy nincs szex a kapcsolatban?

Nincs kézfogás az utcán, úgy sétálunk egymás mellett mint 2 haver.

Viszont haverok előtt egyből pár nap után felválalt és ő ötlete volt hogy végre bemutasson anyujának. Elég hamar beszélt már rólam otthon.

Vannak nagyon pozitív dolgok de vannak amik miatt aggódom.

Illetve nyaralásokat tervez, kirándulásokat stb....Néha látom hogy akarná és tervez. Néha meg nem értem miért nem haladunk és ragadtunk meg a szájrapuszinál.

jan. 5. 15:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy 32 éves pasi már ne izguljon ennyire... nekem teljesen lelombozó lenne, ha valaki ennyire bénázik felnőttkorban.
jan. 5. 17:47
 22/27 anonim ***** válasza:
92%

Nő létedre ne alázd már meg ennyire magad, hogy még apartmant is fizetnél, csak dugjanak már meg végre.

Ez fordítva alap, részedről szánalmas.Azért is nem lesz így ebből semmi.

Egy egészséges, normális férfi bárhogy megoldaná, csak dughasson.

Ez valamiért csak a kifogásokat keresi.Keress mást.

jan. 5. 18:07
 23/27 A kérdező kommentje:

20as .... Értetted amit írtam amúgy? :D Senki se mondta hogy nem akarnánk összeköltözni. De 1hónap alatt még hova? :D Főleg így hogy tök más gondok vannak.

nem az albérlet a probléma .....

jan. 5. 18:13
 24/27 anonim ***** válasza:
77%

"Most egészségügyi dolgokat hozott fel indoklásnak."

De pontosan erről mit mondott? Nemi beteg vagy mi? :O

jan. 5. 18:27
 25/27 anonim ***** válasza:
teljesen normális. 1 hónap az nem kapcsolat.
jan. 5. 21:01
 26/27 anonim ***** válasza:
69%
Ez egy szégyen nem FFI, szànalmas az egész ember nem véletlen volt egyedül egy percig nem vàrnék ilyen selejtre...
jan. 5. 21:39
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Kezedet se fogja és nem is kivàn? Azonnal kuka az ilyen...
jan. 5. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!