Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csöndes, társaságba nem járó, vékony alkatú férfinek nem való barátnő?
28 vagyok eddig még nem volt. Szerintem már nem is lesz, pedig mindig is szerettem volna.
Be kell látnom hogy nem az a típus vagyok aki kellene bárkinek is.
Én egyedül több mindent értem el, mintha ugyanezt barátnő mellett tettem volna. Kb 2szer annyi idő alatt teremtettem volna meg a lakást barátnő mellett. Márpedig egy saját lakás úgy, hogy a hitel rèsze is bagó, elég jó deal. Nem bántam meg semmit. Ugyanakkor felértékelődtek az elvárásaim a nők felé. Szintet léptem mondhatni. Ezelőtt én is megdugtam volna bárkit akinek pinája van, de egy ideje többre tartom magam. Szóval amit tanácsolni tudok, hogy ne görcsölj rá. Inkább építsd a karriered, a vagyonod. Egy nyugodt otthon és anyagi háttér megteremtésénél nincs jobb.
Tudod mennyire jó érzés úgy otthagyni egy munkahelyet, hogy anyagilag biztonságban vagy? Mamahotel nélkül. Képzeld csak el! Mennyei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!