Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy kinézettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy kinézettől függetlenül megtud ragadni egy személyiség egy kisugárzás?

Figyelt kérdés
Jártatok már úgy, hogy magatok sem értitek mi fogott meg a személyben, de őrülten vonzott a karaktere?

2021. aug. 19. 00:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
85%

"A legrondább nőknél is próbálkoznak férfiak"

Ez ilyen gyakoris incel urban legend. Ronda nő vagyok, soha senki nem próbálkozott, pedig elhanyagolt se vagyok, csak simán csúnya az arcom és előnytelen az alakom (nem túlsúly miatt). Jótanács: ne is próbálkozzatok olyan nőnél, akit rondának tartotok, mert mindketten szarul jártok és nem ér annyit egy lyuk. Szívesen.

Ronda nőként pont azt tapasztalatom, hogy sugározhatok akárhogy, negatív tulajdonságokkal ruháznak fel az emberek ismeretlenül is és mindenképp hendikeppel indulok. Általában meglepődnek azok, akik jobban megismernek, hogy nem is vagyok olyan borzalmas, mint elsőre gondolták. Mondjuk nem sokakkal jutok el addig, hogy meg akarjanak ismerni, férfiakkal végképp.

2021. aug. 19. 06:53
 32/42 anonim ***** válasza:
2%

Igen, mert férfi vagyok (leszámítva a "kisugárzást", mert olyan nem létezik). A nőket viszont csak a vonzó külső tudja megfogni.

Amúgy igenis próbálkoznak a legrondább nőknél is férfiak, legfeljebb ezek a nők irreális elvárásokat támasztanak, és aki nem néz ki elég jól, azt nem veszik férfiszámba.

2021. aug. 19. 07:30
 33/42 anonim ***** válasza:
Igen, de amint elmúlt a rózsaszín köd már nem volt vonzó.
2021. aug. 19. 08:42
 34/42 anonim ***** válasza:
88%
#19 A buliban a ronda csajokat nem viszi senki, kivéve ha elég kvás, akkor dugni jó lesz. Nyugi, nem a házasságkötő terembe viszik őket. Az, hogy egy kis szexre bárki jó nektek, nem jelenti azt, hogy ti nem elsősorban a külső alapján válogatnátok.
2021. aug. 19. 09:33
 35/42 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki elsősorban a külső alapján választ. Hülyeség ezt a férfiakra kihegyezni. A nők se nézik kevésbé a külsőt.
2021. aug. 19. 09:43
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
A párom kinézete egyáltalán nem tetszik, mégis együtt vagyunk 8 éve és van 2 gyerekünk
2021. aug. 19. 11:57
 37/42 anonim ***** válasza:

A gyerekek rád hasonlítanak, vagy ők is szerencsétlenek külsőre?

2021. aug. 19. 12:00
 38/42 anonim ***** válasza:
83%

Mert a férfi elsőre a külsőre figyel. Ez tény.

Mint ahogy a nők is. Ez is tény.

2021. aug. 19. 12:24
 39/42 anonim ***** válasza:

Ronda nőként pont azt tapasztalatom, hogy sugározhatok akárhogy, negatív tulajdonságokkal ruháznak fel az emberek ismeretlenül is és mindenképp hendikeppel indulok

Ezzel ronda férfiak is így vannak.

2021. aug. 19. 12:48
 40/42 anonim ***** válasza:
76%

Egyszer egy motoros találkozón megláttunk két csajt. Egy nagyon dögös,csinos volt az egyik és a barátnője aki teltnek vagy ducinak volt mondható. Persze mindegyikőnk a vékonyra csorgatta a nyálát. :-)

Aztán két koncert között valaki megkopogtatta a vállam, hátra fordultam és a vékony dögös volt a barátnőjével! Mondta meghívnának egy italra!

Nem hittem a szememnek de persze mentem azonnal!

Kikérték az italt , leültünk egy padra és pár ismerkedős kérdés felelet után a dögös közölte ,hogy akkor ő megy is!

Kicsit lefórázva ültem ott a ducival és az általuk fizetett piával és nem volt pofám felállni és ott hagyni...

Csak azért mondom ezt el előre mert fél óra beszélgetés után úgy smároltunk mint a sicc! Annyira egy hullámhosszon voltunk és olyan kisugárzása volt ,hogy jött egy pillanat amikor elborult az elme és egymásnak estünk...

Azóta sem értem de sokszor eszembe jut! :-)

2021. aug. 19. 13:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!