Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztek abban, hogy kinézettől függetlenül megtud ragadni egy személyiség egy kisugárzás?
Igen, tele van a gyk. ronda pasikkal, akik hencegnek, hogy mennyi nőt szedtek fel bulikban és minden női felhasználó is arról regél, hogy milyen nehéz nekik ronda pasikat találni...
Szerintem ez a szintű válaszod máris elmondta, hogy mennyire képtelen vagy függetlenül szemlélni bármit is. Téged nem érdekel, hogy 1000 ronda pasi nem kell senkinek, téged az érdekel, hogy 1 pasi volt, aki még csak nem is ronda, hanem "nem igazán sármos" és ezért a férfiak a külsőre mennek.
Még egyenes választ sem tud adni.
Igen.
Sokáig el sem tudtam vele képzelni, de aztán valami történt.
Igen, de abból nem szerelem lesz, hanem valamiféle elismerés vagy rajongás.
Ha valakinek semleges a külseje, lehet belőle szerelem, de ha taszít, akkor soha
Az esetek többségében igen, hiszek benne.
Azt viszont nem hiszem, hogy minden esetben lehet kompenzálni a külsőt.
Ha valakit nem tartasz fizikailag vonzónak, de mégis képes megragadni, akkor szerintem van esély arra, hogy összejöjjön a kapcsolat.
Ha viszont az illető konkrétan taszít, és már attól is ódzkodsz, hogy hozzá érj, ott nincs kiút.
Persze barátság létre jöhet bárkik között, de a szerelemhez hozzá tartozik, hogy el tudd fogadni a másik fizikai valóját is.
De az, hogy ki mit képes elfogadni, személyenként változik. Olvastam már a neten olyan férfiról, akinek mindkét lábát a derekától le kellett vágni, és mégis volt társa. Olyan nőről is, aki jó 200 kilót nyomott, és neki is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!