Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy kinézettől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek abban, hogy kinézettől függetlenül megtud ragadni egy személyiség egy kisugárzás?

Figyelt kérdés
Jártatok már úgy, hogy magatok sem értitek mi fogott meg a személyben, de őrülten vonzott a karaktere?

2021. aug. 19. 00:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
19%

Igen, tele van a gyk. ronda pasikkal, akik hencegnek, hogy mennyi nőt szedtek fel bulikban és minden női felhasználó is arról regél, hogy milyen nehéz nekik ronda pasikat találni...

Szerintem ez a szintű válaszod máris elmondta, hogy mennyire képtelen vagy függetlenül szemlélni bármit is. Téged nem érdekel, hogy 1000 ronda pasi nem kell senkinek, téged az érdekel, hogy 1 pasi volt, aki még csak nem is ronda, hanem "nem igazán sármos" és ezért a férfiak a külsőre mennek.

Még egyenes választ sem tud adni.

2021. aug. 19. 01:47
 22/42 anonim ***** válasza:
91%

Igen.

Sokáig el sem tudtam vele képzelni, de aztán valami történt.

2021. aug. 19. 01:51
 23/42 A kérdező kommentje:
22: miért változott meg a véleményed?
2021. aug. 19. 02:03
 24/42 anonim ***** válasza:
94%

Igen, de abból nem szerelem lesz, hanem valamiféle elismerés vagy rajongás.

Ha valakinek semleges a külseje, lehet belőle szerelem, de ha taszít, akkor soha

2021. aug. 19. 02:04
 25/42 anonim ***** válasza:
94%

Az esetek többségében igen, hiszek benne.

Azt viszont nem hiszem, hogy minden esetben lehet kompenzálni a külsőt.

Ha valakit nem tartasz fizikailag vonzónak, de mégis képes megragadni, akkor szerintem van esély arra, hogy összejöjjön a kapcsolat.

Ha viszont az illető konkrétan taszít, és már attól is ódzkodsz, hogy hozzá érj, ott nincs kiút.

Persze barátság létre jöhet bárkik között, de a szerelemhez hozzá tartozik, hogy el tudd fogadni a másik fizikai valóját is.

De az, hogy ki mit képes elfogadni, személyenként változik. Olvastam már a neten olyan férfiról, akinek mindkét lábát a derekától le kellett vágni, és mégis volt társa. Olyan nőről is, aki jó 200 kilót nyomott, és neki is volt.

2021. aug. 19. 02:35
 26/42 anonim ***** válasza:
58%
Hú... A pontozások ismét bemutatták, hogy mire van itt igény. Még az újra bemásolt kérdés is be le lett pontozva, amit a kérdező kért... :D
2021. aug. 19. 02:37
 27/42 anonim ***** válasza:
94%
Volt ilyen. Nem mondanàm, hogy az illető ronda volt, csak valahogy nem az én ízlésem. Eltelt 3 nap, sokat beszélgettünk ezalatt és valahogy azt éreztem, "nem is olyan rossz ez a pasi". Sőt, kifejezetten helyes! Attól fogva meg màr azt latolgattam minden pillanatban, hogy "akkor ő most vonzódik-e hozzàm, vagy nem?" Végül külső okok miatt sajnos nem jött össze a dolog.
2021. aug. 19. 02:56
 28/42 anonim ***** válasza:
85%
Férfi vagyok. Velem is ez szokott történni, nem vagyok ronda, nem keresem a kontaktot másokkal de valahogy mindig napi szinten megtalálnak az ilyen emberek. Beszélgetek velük és már barátként tekintenek rám, vagy nőkkel beszélgetek és látom rajtuk hogy máson jár az eszük. Ez érdekes, de jól eső érzés nekem. Kisugárzásom van sok nő mondta már.
2021. aug. 19. 04:58
 29/42 anonim ***** válasza:
92%
Igen, volt olyanban részem, hogy külsőre nem jött be a nő, de a hangja, a gondolkodása okés volt.
2021. aug. 19. 05:45
 30/42 anonim ***** válasza:
94%
Abszolút igen.
2021. aug. 19. 06:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!